Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στην Ηλεία

Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στην Ηλεία

Μάρτιος 18, 2018 - 10:20
0 σχόλια

Συνελήφθησαν το Σάββατο από Ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου στο πλαίσιο του αυτοφώρου οι ημεδαποί Α.Ρ. του Γ. 68 ετών, ο Π.Α. του Α. 34 ετών και ο Γ.Β. του Β. 70 ετών, ως υπαίτιοι πρόκλησης πυρκαγιάς από αμέλεια σε αγροτοδασικές εκτάσεις στον Νομό Ηλείας και συγκεκριμένα στις περιοχές Αγίων Αποστόλων του Δήμου Πύργου, στα Άσπρα Σπίτια και στην Αρχαία Πίσα του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας αντίστοιχα.

Οι προαναφερόμενοι με εντολή του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πύργου θα οδηγηθούν σήμερα Κυριακή 18 Μαρτίου 2018 ενώπιόν του.

Η φωτιά στους Αγίους Αποστόλους συνέχιζε να καίει ανεξέλεγκτη κτο βράδυ του Σαββάτου και για την κατάσβεσή της επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 14 οχήματα. Κατά τη διάρκεια της ημέρας στην Ηλεία ξέσπασαν άλλες δύο πυρκαγιές στα Άσπρα Σπίτια και στην Αρχαία Ολυμπία, οι οποίες όμως κατασβέστηκαν.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.