Ολοκληρώνεται ο δρόμος Μεγαλόπολη- Καρύταινα (pics,vid)

Ολοκληρώνεται ο δρόμος Μεγαλόπολη- Καρύταινα (pics,vid)

Σεπτέμβριος 29, 2017 - 20:17
0 σχόλια

Ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κύριος Βαγγέλης Γιαννακούρας βρέθηκε και έκανε αυτοψία στα έργα που γινονται στο δρόμο Μεγαλόπολης - Καρύταινας.

Μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook ανέφερε τα εξής:

Ένας δρόμος που μας "ταλαιπώρησε", λόγω του γεωλογικού φαινομένου της καθίζησης που παρουσιάστηκε στο τμήμα, κοντά στο χωριό Πλάκα.

Μετά από αρκετό καιρό με προβλήματα και με την ανάγκη σύνταξης γεωλογικής μελέτης, αυτές τις μέρες πέφτει η άσφαλτος και ο δρόμος θεωρούμε πως δεν θα έχει πλέον πρόβλημα, αφού ο εργολάβος "κατέβηκε" πολύ χαμηλά στο υπέδαφος και προσπάθησε να λύσει τα προβλήματα με την καθίζηση.

Θα πέσουν ακόμα κάποια ταπητίδια στα χωριά Σούλου και Πλάκα και θα γίνει και η διαγράμμιση.

Επίσης τις μέρες αυτές ξεκίνησαν και οι εργασίες για την κατασκευή των πεζοδρομίων από την πόλη της Μεγαλόπολης μέχρι το Αρχαίο Θέατρο, για να είναι ασφαλής η μετακίνηση των κατοίκων και των επισκεπτών.

Η υλοποίηση του έργου θα έχει μία καθυστέρηση, αφού σύμφωνα με την ενημέρωση από τον εργολάβο, η αρχαιολογική υπηρεσία σταμάτησε τις εργασίες, λόγω ανεύρεσης αρχαίου τείχους και άλλων αρχαιολογικών ευρημάτων.
Ελπίζουμε να μην υπάρξουν περαιτέρω θέματα και να συνεχιστεί το έργο γρήγορα.

Φωτογραφίες και βίνετο από την αυτοψία στο έργο του δρόμου Μεγαλόπολη-Καρύταινα καθώς και στην περιοχή του αρχαίου θεάτρου.

Video: 

Αυτοψία Γιαννακούρα στον δρόμο Μεγαλόπολη- Καρύταινα που ολοκληρώνεται


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.