Όλοι στο γήπεδο για τη νίκη του Παναρκαδικού κόντρα στην Παναχαϊκή

Όλοι στο γήπεδο για τη νίκη του Παναρκαδικού κόντρα στην Παναχαϊκή

Νοέμβριος 22, 2016 - 18:28
0 σχόλια

Την πρωτοπόρο ομάδα του 3ου Ομίλου της Γ Εθνικής κατηγορίας Παναχαϊκή θα υποδεχτεί αύριο ( 23/11/16 ) στην Τρίπολη ο Παναρκαδικός. Το μεγάλο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής θα αρχίσει στις 3 το απόγευμα και αναμένεται να συγκεντρώσει μεγάλο αριθμό φιλάθλων στο γήπεδο του Παναρκαδικού.

Η ομάδα του Γιώργου Αντωνόπουλου είναι έτοιμη για τον αυριανό αγώνα και θέλει τη νίκη για να μειώσει τη διαφορά των 7 πόντων από την κορυφή και να ξαναβρεθεί σε απόσταση αναπνοής από την ομάδα της Παναχαϊκής που είναι φέτος το μεγάλο φαβορί για την άνοδο.

Η Διοίκηση του Παναρκαδικού καλεί τον φίλαθλο κόσμο της Αρκαδίας να προσέλθει αύριο στο γήπεδο και πάντα σε κόσμια επίπεδα να βοηθήσει την ομάδα της Τρίπολης να φτάσει σε μια μεγάλη νίκη. Παράλληλα η Διοίκηση του Παναρκαδικού δηλώνει έτοιμη να υποδεχτεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ιστορική ομάδα της Πάτρας αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι η Τρίπολη είναι μία από τις πιο φιλόξενες έδρες του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής κατηγορίας.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.