Όλη η αλήθεια για την απόφαση του εκλογοδικείου στη Μεγαλόπολη

Όλη η αλήθεια για την απόφαση του εκλογοδικείου στη Μεγαλόπολη

Σεπτέμβριος 18, 2014 - 12:23
0 σχόλια

Καθαρογράφτηκε η περιβόητη πλέον απόφαση του εκλογοδικείου , που αφορά τις ενστάσεις που είχαν γίνει για τις Δημοτικές εκλογές στην Μεγαλόπολη.  Να σας θυμίσω ότι ο Παναγιώτης Μπούρας  είχε κάνει ένσταση κατά της εκλογής Παπαδόπουλου και ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος έκανε με την σειρά του αντένσταση.

Η απόφαση είχε ανακοινωθεί προφορικά στις 5 Σεπτεμβρίου, λίγες ημέρες μετά την ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής και μόλις χθες παραδόθηκε και επίσημα στους 2 αντίδικους.

Αμέσως μόλις έγινε γνωστό αυτό , στην Μεγαλόπολη ξεκίνησαν για ακόμη μια φορά να κυκλοφορούν διάφορες φήμες που έλεγαν ότι υπάρχει αλλαγή στο εκλογικό αποτέλεσμα.

Άλλοι μίλησαν ότι η διαφορά από 15 ψήφους πήγε στους 4, οι περισσότεροι από λάθος ενημέρωση. Άλλοι πάλι είπαν ότι αλλάζει το αποτέλεσμα και άφηναν περιθώρια να γίνονται εικασίες ακόμα και για αλλαγή Δημοτικής Αρχής.

Η πραγματικότητα όμως είναι τελείως διαφορετική και τίποτα από όσα ακούστηκαν δεν είναι αλήθεια.

Σύμφωνα λοιπόν με εξακριβωμένες πληροφορίες του Καφενείου της Μεγαλόπολης ισχύουν όλα όσα σας είχαμε αναφέρει αμέσως μόλις έγινε γνωστό το αποτέλεσμα της εκδίκασης.

δείτε την σχετική ανάρτηση ΕΔΩ

Αφού η απόφαση είναι ήδη στα χέρια των ενδιαφερόμενων 2 πλευρών , μπορούμε πλέον να σας γράψουμε ακόμα κάποιες λεπτομέρειες , μέχρι να υπάρχει η δυνατότητα να δημοσιεύσουμε ολόκληρη την απόφαση.

Από το σύνολο των 188 ψηφοδελτίων του Διονύση Παπαδόπουλου που ζητούσε ο Παναγιώτης Μπούρας να ακυρωθούν, οι δικαστές ακύρωσαν μόνο 2. Συγκεκριμένα ένα ψηφοδέλτιο στην Βελιγοστή που είχε σβησμένο το όνομα ενός συμβούλου και το δεύτερο στα Λυκόχια που είχε σβησμένα 2 ονομάτα. Όλες τις υπόλοιπες αιτιάσεις του Παναγιώτη Μπούρα οι δικαστές τις απέρριψαν. Οπότε η επίσημη διαφορά των 2 συνδυασμών πήγε στους 13 ψήφους από 15 που ξέραμε υπέρ του Διονύση Παπαδόπουλου.

Οι δικαστές λοιπόν απέρριψαν όλα τα άλλα αιτήματα που είχε βάλει ο Παναγιώτης Μπούρας στην ένσταση του. Μαζί και ότι έχει να κάνει με το Κουρουνιού και κυρίως με ότι είχε να κάνει με τον Άκοβο. Και αφού είδαν ότι με την απόφαση τους αυτή δεν αλλάζει το εκλογικό αποτέλεσμα , δεν ασχολήθηκαν καθόλου με την αντένσταση του Διονύση Παπαδόπουλου.

Ειδικά στο θέμα του Ακόβου σας έχουμε ήδη ενημερώσει ότι υπάρχει και η μεγάλη είδηση. Εδώ οι 3 ανώτεροι δικαστές έχουν αναπτύξει ένα σκεπτικό , σύμφωνα με το οποίο αναφέρουν ότι τα ψηφοδέλτια στον Άκοβο τρυπήθηκαν μετά της ψηφοφορία. Αυτή είναι μια πολύ σοβαρή εξέλιξη που αλλάζει όλα όσα ξέραμε μέχρι σήμερα και αναμένεται να δημιουργήσει πολλές επιπλοκές στο θέμα.

δείτε την σχετική ανάρτηση ΕΔΩ

Έτσι έχουν τα πράγματα και οτιδήποτε άλλο ακούγεται δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Πηγή: kafeneio-megalopolis.gr

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.