«Όλα στη φόρα» με τον Καλογιαννίδη

«Όλα στη φόρα» με τον Καλογιαννίδη

Μάρτιος 31, 2015 - 18:11
0 σχόλια

Καλεσμένος στην εκπομπή «Όλα στη φόρα» του Σωτήρη Γεωργούτζου, που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του BEST στην Καλαμάτα, ήταν ο Κώστας Καλογιαννίδης το βράδυ της Δευτέρας 30/03.

Ο Παναρκαδικός με την πορεία πρωταθλητισμού που κάνει στον δεύτερο γύρο, έχει τραβήξει όλη την προσοχή της κατηγορίας. Ο «αρχιτέκτονας» της ομάδας, Κώστας Καλογιαννίδης, έχει συνδυάσει το όνομά του με όλες τις επιτυχίες του Παναρκαδικού, μιας και η ανοδική πορεία της ομάδας ξεκίνησε από την ημέρα που ανέλαβε τα ηνία του συλλόγου παρέα με τον συνεργάτη του Γιώργο Τζήλο.

Στην εκπομπή του κ. Γεωργούτζου, ο Καλογιαννίδης μίλησε για την πορεία του Παναρκαδικού, ενώ αυτό που ξεχώρισε, ήταν ο καταιγισμός των κολακευτικών στο σύνολό τους μηνυμάτων, τόσο για τη δουλειά του στην ομάδα όσο και για το ήθος που τον διακρίνει ως άνθρωπο.

Επίσης, ο πρώην πρόεδρος της Σπάρτης κ. Νικόλαρος έκανε και την αποκάλυψη πως η ομάδα του το καλοκαίρι που μας πέρασε σκεφτόταν να δώσει τα ηνία της ομάδας στον Καλογιαννίδη, κάτι που -ευτυχώς για τον Παναρκαδικό- δεν έγινε.

Τέλος, τρανή απόδειξη και πανηγυρική δικαίωση για το όσα έγραψαν όλα τα site μετά τα επεισόδια στην Κάτω Αχαγιά αλλά και για τα όσα είπε ο κ. Γεωργούτζος κατά τη διάρκεια της εκπομπής, έδωσε ένας φίλαθλος της Αχαϊκής που δεν ντράπηκε να πει στον αέρα: «Και λίγα του κάναμε»...


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.