Όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε για το στοίχημα κατά τη διάρκεια ενός αγώνα

Όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε για το στοίχημα κατά τη διάρκεια ενός αγώνα

Ιούλιος 08, 2020 - 11:39
0 σχόλια

Τον όρο σίγουρα LiveBetting (όπως αποκαλείται το ποντάρισμα μετά την έναρξη κάποιου αθλητικού γεγονότος που προσφέρεται για στοιχηματισμό) σίγουρα τον έχετε ξανακούσει και θεωρούμε απίθανο να μην ξέρετε τι σημαίνει, ειδικά αν ασχολείστε με το στοίχημα. Αυτό όμως που ίσως δεν γνωρίζετε είναι όπως εν έτει 2020 οι περισσότερες στοιχηματικές σελίδες κάνουν περισσότερο από το 50% του τζίρου τους στο στοίχημα live, μία μορφή πονταρίσματος που ξεκίνησε πριν από περίπου μία δεκαετία και πλέον έχει καταλήξει να είναι ο ακρογωνιαίος λίθος κάθε στοιχηματικής σελίδας που θέλει σέβεται τους παίκτες. Στο arcadiaportal κάναμε μία ενδελεχή έρευνα και σας παραθέτουμε όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε για το στοίχημα κατά τη διάρκεια ενός αγώνα αλλά και τι πρέπει να προσέχετε πριν τοποθετήσετε το ποντάρισμά σας.

Πόσο γρήγορα ανανεώνονται οι αποδόσεις;

 

Πόσες φορές δεν έχετε πάει να τοποθετήσετε ένα στοίχημα στο Liveκαι οι αποδόσεις αλλάζουν εν ριπή οφθαλμού, τόσο γρήγορα που το ποντάρισμα σας δε γίνεται αποδεκτό με τις αποδόσεις που είχατε βρει;Αυτή είναι η ομορφιά του livebetting! Όλα γίνονται σε κλάσματα του δευτερολέπτου, καθώς οι στοιχηματικές σελίδες συνεργάζονται με εταιρίες όπως η betradar, που η δουλειά τους είναι να παρακολουθούν ταυτόχρονα χιλιάδες αθλητικά γεγονότα από δεκάδες σπορ σε ολόκληρο τον κόσμο, και με ένα τελευταίας τεχνολογίας σύστημα ανανεώνουν τις αποδόσεις που προσφέρουν στους παίκτες. Στην ουσία, όταν παίζετε στοίχημα live παίζετε απέναντι σε έναν εξαιρετικά εξελιγμένο αλγόριθμο που δεν αφήνει περιθώρια για πολλά λάθη στους μπουκ.

Ποιά αθλήματα προσφέρονται για Live Betting;

 

Με το δεδομένο πωςοι περισσότερες στοιχηματικές σελίδες παίρνουν τις πληροφορίες για την εξέλιξη των αγώνων από έναν ή δύο μεγάλους παρόχους τέτοιων υπηρεσιών, είναι λογικό πως ότι βρείτε στον έναν μπουκ θα το βρείτε πιθανότατα και στον άλλον. Όσο περνούν τα χρόνια τόσο περισσότερες διοργανώσεις, αθλήματα και αγώνες προστίθενται στο καλεντάρι των Live. Και ενώ στα πρώτα του βήματα το ζωντανό στοίχημα είχε μόνο ποδόσφαιρο, πλέον οι πιστοί μπορούν να επιλέξουν μεταξύ δεκάδων αθλημάτων όπως πχ μπάσκετ, τένις, βόλεϊ, formula 1, μποξ, χόκεϊ, eSportsκοκ.

Πώς διαμορφώνονται οι αποδόσεις στο liveBetting

 

Κάθε εταιρία απασχολεί στοιχηματικούς tradersοι οποίοι θα πάρουν τη βασική ροή πληροφοριών από τους παρόχους όπως η betradar, θα εξετάσουν τα δεδομένα που έχουν οι ίδιοι (τα περισσότερα μεγάλα ματς τα παρακολουθούν και οι ίδιοι σε streaming) και ανάλογα με την ανάλυσή τους θα προσαρμόσουν τις αποδόσεις που βλέπουν οι παίκτες στις οθόνες του υπολογιστή ή του κινητού τους. Η δουλειά του traderσε ένα μεγάλο eventπου καλύπτεται ζωντανά για στοίχημα μπορεί να είναι πολύ αγχωτική, καθώς οι αποδόσεις μπορεί να χρειάζονται προσαρμογή ακόμα και κάθε 2-3 δευτερόλεπτα. 

Η  γκανιότα στο liveBetting

 

Αν σας αρέσουν τα μαθηματικά και τη «βρίσκετε» με το να μελετάτε τη γκανιότα των εταιριών στο στοίχημα, τότε πρέπει να γνωρίζετε πως η γκανιότα στο liveείναι αρκετά υψηλότερη από ότι στο στοίχημα πριν τον αγώνα. Με αυτόν τον τρόπο οι στοιχηματικές προσπαθούν να σταθμίσουν - ως ένα βαθμό φυσικά - το μεγαλύτερο ρίσκο που έχει το στοίχημα στο livebetting για τις ίδιες, καθώς δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που η ροή πληροφοριών είναι σχετικά αργή ώστε να επιτρέψει σε κάποιους επιτήδειους να εκμεταλλευτούν τις «λάθος αποδόσεις», δηλαδή αυτές που δεν έχουν προσαρμοστεί αρκετά γρήγορα. Πάντως, όσο περνούν τα χρόνια τα περιθώρια λάθους έχουν ελαττωθεί σημαντικά και οι παίκτες δύσκολα θα βρουν «κενά» στο live.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.