Όλα για όλα για την Α1

Όλα για όλα για την Α1

Σεπτέμβριος 13, 2016 - 08:49
0 σχόλια

 Είναι εποχές για να πετάγονται χιλιάδες ευρώ ;

Η ημέρα της κρίσης φαίνεται πως έφτασε για την ομάδα που θα λάβει την πολυπόθητη wild card, δίνοντάς της το δικαίωμα να αγωνιστεί στα σαλόνια της Basket League. Όλα αυτό το διάστημα έχουν γραφτεί άπειρα άρθρα από έγκυρες και μη ιστοσελίδες που έκριναν ποια ομάδα πρέπει(;) να πάρει την άνοδο!

Σίγουρα ο Αρκαδικός έχει καταθέσει τον πληρέστερο φάκελο και έχει όλες τις προϋποθέσεις και τις εγγυήσεις, προκειμένου να πάρει τη wildcard.

Ποια από τις ομάδες της Α2 θα έχουν έτοιμα σε 25 μέρες ΚΑΕ, γήπεδο και όλα όσα απαιτούνται για να παίξουν στην Α1;

Έχουν κάνει τον κόπο να διαβάσουν τι πρέπει να κάνουν ώστε να πληρούν όλες τις προϋποθέσεις, προκειμένου να αγωνιστούν; Θα τους πιάσει ζαλάδα…

Σύμφωνα με πληροφορίες του Arcadia Portal, ο Αρκαδικός σε περίπτωση μη επιλογής του για τη wild card θα προχωρήσει σε όλες τις νόμιμες διαδικασίες, προσβάλλοντας και ελέγχοντας την απόφαση για την ομάδα που θα την πάρει αν όντως πληροί όλες της προϋποθέσεις, όπως και εάν ακολουθηθούν όλες οι διατάξεις του «κανονισμού» που κάποιοι συνεχώς επικαλούνται.

Τι σημαίνει αυτό για την «τυχερή» ομάδα που θα πάρει την άνοδο:

Στη περίπτωση, λοιπόν, που η ομάδα που θα έχει επιλεγεί δεν κάνει όσα προβλέπονται στον «κανονισμό» έως την έναρξη του πρωταθλήματος, χάνει αυτομάτως το δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα και όχι μόνο, καθώς για να συμμετάσχει στη διαδικασία έχει καταθέσει και οικονομικές εγγυήσεις οι οποίες εκπίπτουν υπέρ ΕΣΑΚΕ…

 Είναι εποχές για να πετάγονται χιλιάδες ευρώ ;

Αυτή τη στιγμή οι Αρκάδες είναι σίγουρα η μόνη ομάδα που πληροί όλες τις προϋποθέσεις για τη wild card, έχοντας παράλληλα βρει και τον μεγάλο χορηγό που θα τους στηρίξει οικονομικά.

Αναμένουμε την απόφαση…

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.