Οινοποιεία από την Αρκαδία στον Χάρτη των Γεύσεων στη Θεσσαλονίκη

Οινοποιεία από την Αρκαδία στον Χάρτη των Γεύσεων στη Θεσσαλονίκη

Νοέμβριος 29, 2015 - 09:41
0 σχόλια

Για 13η χρονιά, διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη ο Χάρτης των Γεύσεων, όπου εκατόν πέντε οινοποιεία εκθέτουν τα προϊόντα τους στην Αποθήκη Γ' στο λιμάνι της όμορφης Θεσσαλονίκης.

Η Αρκαδία εκπροσωπείται επάξια από το Οινοποιεία Τρουπή,Τσέλεπου τα οποία παρουσιάζουν σε όλους τους φίλους του κρασιού την ποιοτική και μυρωδάτη παραγωγή του.

Η έκθεση απευθύνεται σε επαγγελματίες και οινόφιλους, και παρουσιάζει περισσότερα από 500 κρασιά σε γευσιγνώστες και απλούς λάτρεις του κρασιού. Αναμένονται πάνω από 5.000 επισκέπτες, κατατάσσοντάς την πρώτη έκθεση σε επισκεψιμότητα.

Ακόμη, στο πλαίσιο της έκθεσης λειτουργούν πάνω από 17 παράλληλες εκδηλώσεις, όπως μαγειρικές επιδείξεις από κορυφαίους σεφ και ζαχαροπλάστες της Θεσσαλονίκης, ενώ σε αίθουσες της Αποθήκης γίνονται γευσιγνωσίες, αλλά και δεκάλεπτα μαθήματα για όλους όσοι ενδιαφέρονται να «ξεκλειδώσουν» κάποια έστω από τα πολλά μυστικά του κρασιού.

Τέλος, η έκθεση δίνει τη δυνατότητα στους επαγγελματίες του χώρου να συναντηθούν, να ανταλλάξουν απόψεις, αλλά και να παρακολουθήσουν ομιλίες που αφορούν στην αγορά, στο κρασί, στη νομοθεσία. Πρόκειται για μια συνάντηση - σταθμό, και το Οινοποιείο Τρουπή συμμετέχει με όλες του τις δυνάμεις σε αυτή τη γιορτινή συνάντηση για τον κρασί.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.