Οικονομικές ατασθαλίες σε Πολιτιστικό Σύλλογο;

Οικονομικές ατασθαλίες σε Πολιτιστικό Σύλλογο;

Μάρτιος 26, 2015 - 10:20
0 σχόλια

Σοβαρές καταγγελίες προς τον πρώην πρόεδρο Γεώργιο Παινέση και τον πρωην ταμία Νικόλαο Σακελλαράκη του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Πέτρου Κυνουρίας εξαπολύει μέσω ανακοίνωσής του ο νύν ταμίας Κωνσταντίνος Λεόντιος, στην οποία ζητά πληροφορίες και αποδείξεις.

Ανακοίνωση ταμία πολιτιστικού συλλόγου Αγίου Πέτρου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

4 και μήνες μετά τις εκλογές του πολιτιστικού συλλόγου παραμένουν χωρίς απάντηση σοβαρά ερωτήματα σχετικά με κάποιες οικονομικές δοσοληψίες του προηγούμενου ΔΣ.

Στο βιβλίο ταμείου δεν υπάρχουν εγγραφές μετά το 2008. Δεν αναφέρονται πουθενά έσοδα και έξοδα από τις εκδηλώσεις στον Αη Γιώργη και την πλατεία του χωριού. Δεν φαίνεται η επιχορήγηση της Νομαρχίας 700Ευρω που πήρε ο προηγούμενος ταμίας, Νίκος Σακελαράκης ο οποίος ισχυρίζεται ότι τα έδωσε για έξοδα του συλλόγου χωρίς αποδείξεις. Ο ίδιος απαιτεί να λάβει 500 ευρώ που έδωσε όπως λέει για λογαριασμό του συλλόγου στον Παναγιώτη Σαβούρδο.

Για όλα αυτά λοιπόν πιστεύω ότι είναι απαραίτητη παροχή (με αποδείξεις) κάθε σχετικής πληροφορίας από τους υπεύθυνους, τον τότε προεδρο, Γεώργιο Παινέση και τον τότε ταμία Νικόλαο Σακελαράκη το συντομότερο δυνατόν.

Με τιμή
Κωνσταντίνος Λεόντιος

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.