Επικαιρότητα

Latest

Το κουρμπάνι και η ευλογία του Αγίου Γεωργίου στον Άκοβο

Το κουρμπάνι του Αγίου Γεωργίου Ακόβου είναι ίσως το μοναδικό έθιμο στην ηπειρωτική Ελλάδα εδώ και εκατοντάδες χρόνια που διατηρείται μέχρι σήμερα ζωντανό, εις μνήμην του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Γεωργίου.

Περισσότερα

Το Music Center γιορτάζει για 7η χρονιά την Παγκόσμια Ημέρα Δισκοπωλείων

Το κατάστημα δίσκων Music Center ( Γεωργίου Α΄3, Τρίπολη), πιστό στο ραντεβού του συμμετέχει και φέτος, για 7η συνεχή χρονιά, στο Record Store Day, 2018 (Παγκόσμια Ημέρα Δισκοπωλείων).

Περισσότερα

Ξεκάθαρο «όχι» Βλάση στην πώληση των μονάδων της ΔΕΗ (vid)

Την πλήρη αντίθεσή του, αλλά και αυτή της Νέας Δημοκρατίας, προς το Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας «Διαρθρωτικά μέτρα για την πρόσβαση στο λιγνίτη και το περαιτέρω άνοιγμα της χονδρεμπορικής αγοράς ηλεκτρισμού», που πραγμα

Περισσότερα

Πατσαρίνος: Μένουν να γίνουν πολλά για να αλλάξει σελίδα η Αυτοδιοίκηση

Την ακόλουθη ομιλία παρουσίασε ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Πελοπόννησος Πρώτα», μέλος της Ριζοσπαστικής Περιφερειακής Πρωτοβουλίας και του Δ.Σ.

Περισσότερα

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚΜ στο 16ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Κωφών

Πραγμοτοποιήθηκε η κλήρωση του 16ο Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Κωφών το οποίο θα γίνει στις 28 Απρίλιου έως και 1 Μαΐου στο srar football Βούλα . Δείτε τους ομίλους και το αγωνιστικό πρόγραμμα .   

Περισσότερα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό Κορίνθου -Τρίπολης – Καλαμάτας και κλάδο Λεύκτρο-Σπάρτη

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου ανακοινώνεται ότι, έχουν προγραμματιστεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου  Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα και κλάδο Λεύκτρο-Σπάρτη, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρηση

Περισσότερα

Παρασκευόπουλος: Γιατί να μετανιώσω; Ο νόμος μου μείωσε την εγκληματικότητα!

Ο νόμος του έδωσε τη δυνατότητα μέχρι και στον αρχηγό* της ρωσόφωνης μαφίας παγκοσμίως να βγει από τη φυλακή, κάνοντας χρήση των ευεργετικών του διατάξεων. Ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, καθηγητής Νίκος Παρασκευόπουλος, όμως, επιμένει.

Περισσότερα

Για τα οφέλη της κάνναβης ενημερώθηκε το κοινό στην Τρίπολη (pics,vid)

Ενημερωτική εκδήλωση για την κάνναβη πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη την Παρασκευή 20 Απριλίου στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης.

Περισσότερα

Έως τις 29 Απριλίου η υποβολή αιτήσεων στο «Εξοικονόμηση κατ' Οίκον»

Μέχρι και την Κυριακή, 29 Απριλίου 2018, θα παραμείνει ανοιχτή η ηλεκτρονική πλατφόρμα του προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ», ώστε οι ενδιαφερόμενοι σε όλες τις Περιφέρειες της χώρας να ολοκληρώσουν και υποβάλλουν οριστικά τις αιτήσεις του

Περισσότερα

Σταθάκης: Δεν πουλάμε και τις καλύτερες μονάδες της ΔΕΗ!

Πανηγυρικό τόνο επιχείρησε να δώσει ο κ.

Περισσότερα

Σελίδες