Επικαιρότητα

Latest

Εξιχνιάστηκε κλοπή στην Τρίπολη

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, μία (1) περίπτωση κλοπής σε βάρος ημεδαπής, που είχε γίνει την 14.10.2018 στην Τρίπολη Αρκαδίας.

Περισσότερα

Περιφερειακό Συμβούλιο: Νέα εργα και ποσά εγκρίθηκαν για την Αρκαδία

Έργα και ποσά για την Αρκαδία, που ψηφίστηκαν, μετά από εισήγησή μου, στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, την Δευτέρα 15 Οκτωβρίου.

Ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας αναφέρει:

Περισσότερα

Ο Τσαμούρης σφυρίζει στο Περιστέρι, Αρκαδική τριάδα στο ΟΑΚΑ

Ο Αλέξανδρος Τσαμούρης του συνδέσμου Πειραιά ορίσθηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του Ατρόμητου με τον Αστέρα Τρίπολης στο Περιστέρι ενώ Αρκαδική τριάδα με διαιτητή τον Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο έχουμε στο παιχνίδι του Παναθηναικού με τον Πανιώνιο.

Περισσότερα

ΕΕΤΕΜ Αρκαδίας: Απαιτείται η ευαισθητοποίηση όλων για ενότητα του κλάδου

Την Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε στη Αθήνα πορεία διαμαρτυρίας των μελών μας σε Κοινοβούλιο, Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης και Μέγαρο Μαξίμου.

Περισσότερα

Διεκδίκηση των Επιδομάτων Δώρων Χριστουγέννων - Πάσχα και Αδείας

Επειδή τις τελευταίες ημέρες έχουμε δεχθεί πολλά ερωτήματα από συναδέλφους σχετικά με τη διεκδίκηση των Επιδομάτων Δώρων  Χριστουγέννων - Πάσχα και Αδείας, σας γνωρίζουμε τα ακόλουθα: οι ήδη εκδοθείσες αποφάσεις Δικαστηρίων είναι αποφάσεις Ειρηνοδ

Περισσότερα

Ένωση Ενεργών Πολιτών: «Απάράδεκτη η κατάσταση στην Τρίπολη»

Οι συμπολίτες μας διαμαρτύρονται για την απαράδεκτη κατάσταση σχετικά με ζωτικά προβλήματα της πόλης μας, όπως:

Περισσότερα

Υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου με τη στήριξη Λεβέντη, ο Δημήτρης Σαραβάκος

Συνάντηση με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτριο Σαραβάκο (πρώην νομάρχης Αργολίδας, έχει διατελέσει προέδρος της Ένωσης τέως Αιρετών Νομαρχών Ελλάδας και Ευρωπαϊκής Ένωσης) είχε σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Περισσότερα

Ημερίδα για τον Πρωτογενή Τομέα και τον Τουρισμό στο Επιμελητήριο Αρκαδίας (pics,vid)

Με στόχο την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας, της τοπικής ανταγωνιστικότητας και της επιχειρηματικότητας, ενεργοποιήθηκε το Κέντρο Τεχνολογίας και Καινοτομίας, το οποίο αναπτύξει δράσεις στους τομείς του τουρισμού, του πρωτογενή τομέα.

Περισσότερα

To πρόγραμμα προβολών του Cine Ville Tripolis (18/10 - 24/10)

Σας παρουσιάζουμε το πρόγραμμα προβολής ταινιών του Cine Ville Tripolis για την κινηματογραφική εβδομάδα της σεζόν 2018 - 2019 που ξεκινά από την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου έως την Τετάρτη 24 Oκτωβρίου.

Περισσότερα

Σελίδες