«Οικογενειακό» δείπνο και μια βραδιά γεμάτη ΑΕΚ Τρίπολης

«Οικογενειακό» δείπνο και μια βραδιά γεμάτη ΑΕΚ Τρίπολης

Μάιος 14, 2022 - 10:48
0 σχόλια

Η ΑΕΚ Τρίπολης έκλεισε την χρονιά της «οικογενειακά», με πολλά χαμόγελα και ένα πολύ ξεχωριστό δείπνο το βράδυ της Παρασκευής13 Μαΐου που βρήκε όλους μαζί διοίκηση, προπονητές και ποδοσφαιριστές.

Η κιτρινόμαυρη διοίκηση παρέθεσε δείπνο στην ομάδα σε μια ζεστή και όμορφή βραδιά μέσα από την οποία έβγανε διάχυτο το πνεύμα φιλίας, σεβασμού αλλά και οι οικογενειακές σχέσεις που έχουν πλέον αναπτυχθεί στις τάξεις της ΑΕΚ Τρίπολης.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρέθηκε η ευχάριστη είδηση των βελτιωτικών έργων του γηπέδου της Κάρτσοβας αλλά και στιγμές που ξεχώρισαν από την σεζόν που τελείωσε με πολλά χαμόγελα, πειράγματα και ατάκες από τους πρωταγωνιστές.

Στην Τρίπολης ακολουθεί το επόμενο διάστημα ο σχεδιασμός της νέας αγωνιστικής χρονιάς ενώ το ραντεβού ανανεώθηκε για την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας τον Αύγουστο για την καινούρια σεζόν.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.