ΟΗΕ: Το Ισραήλ ενορχηστρώνει την καταστροφή της UNRWA

ΟΗΕ: Το Ισραήλ ενορχηστρώνει την καταστροφή της UNRWA

Φεβρουάριος 18, 2024 - 16:00
0 σχόλια

Το Ισραήλ ηγείται μιας ενορχηστρωμένης εκστρατείας με στόχο την καταστροφή της UNRWA, δήλωσε ο επικεφαλής αυτής της υπηρεσίας του ΟΗΕ για τους Παλαιστίνιους σε συνέντευξη που δημοσιεύθηκε χθες Σάββατο.

«Σήμερα, βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια εκτεταμένη και συντονισμένη εκστρατεία υπό την ηγεσία του Ισραήλ, η οποία στοχεύει να καταστρέψει την UNRWA», δήλωσε ο Φιλίπ Λαζαρινί στον ελβετικό όμιλο εφημερίδων Tamedia, λέγοντας ότι πιστεύει ότι το αίτημα του Ισραήλ να παραιτηθεί ο ίδιος εντάσσεται σε αυτό το πλαίσιο. «Αυτός είναι ένας μακροπρόθεσμος πολιτικός στόχος, γιατί πιστεύουν ότι αν καταργηθεί η υπηρεσία, το ζήτημα του καθεστώτος των Παλαιστινίων προσφύγων θα επιλυθεί διά παντός, και μαζί του, το δικαίωμα της επιστροφής. Υπάρχει ένας πολύ ευρύτερος πολιτικός στόχος πίσω από αυτή την ιστορία», πρόσθεσε.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.