Οι τρίτεκνοι στηρίζουν Τατούλη

Οι τρίτεκνοι στηρίζουν Τατούλη

Νοέμβριος 06, 2010 - 20:38
10 σχόλια

Ο Σύλλογος Τριτέκνων "Ο Αρκάς" σε ανακοίνωση, την οποία υπογράφει ο Πρόεδρός του Νικόλαος Αποστολόπουλος, τονίζει ότι στηρίζει το πρόγραμμα και τις θέσεις της "Νέας Πελοποννήσου" του Πέτρου Τατούλη και του εύχεται καλή επιτυχία.

Πηγή: http://kalimera-arkadia.blogspot.com/


10 Σχόλια

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕ ΠΩΣ ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ;;

aman ti alla mesa tha valei o tatoulis.stamatiste na stirizete toso ton tatouli.

Καλώς ήρθες στο Τατουλιστάν φίλε! Εδώ δεν υπάρχουν νόμοι. Μόνο παρανόμοι.

Γεια σου re clark, μισθοφόρε της ΝΔ. Εσύ πρεπει να είσαι ο παντογνώστης, εκείνο το παιχνίδι της εποχή που άναβε το φωτακι στις σωστες απαντήσεις!!Βεβαια το δικό σου φωτάκι έχει βραχυκυκλώσει!!!

Αλήθεια η ΟΝΝΕΔ ποσα δελτια τυπου εχει στειλει σήμερα;;;μόνο στο ποτραλ εχουμε διαβάσει δύο σε διάστημα τριών ωρών!!!!

H ΟΝΝΕΔ είναι κομματική νεολαία και όχι σύλλογος του οποίου ο πρόεδρος αυθαίρετα βγάζει ανακοίνωση ύπερ του οποιοδήποτε!!

Αίσχος το να χρησιμοποιείται ένας σύλλογος για προσωπικές φιλοδοξίες. Να παραιτηθεί ο πρόεδρος Νικόλαος Αποστολόπουλος!!! (έτσι κι αλλιώς ούτε δυό προτάσεις με νόημα δεν μπορεί να αρθρώσει...)

o drakos tha nikisei me megalh diafora.tatoulikoi krufteite.

Ο Νικόλαος Αποστολόπουλος εκπροσωπεί τους τριτέκνους τόσο ... "καλά", ώστε στηρίζει τον άνθρωπο, ο οποίος ως βουλευτής υπονόμευε και πρόδιδε εκείνον τον πρωθυπουργό που εξίσωσε τους τριτέκνους με τους πολυτέκνους. Λογικά, μέχρι αυτή τη στιγμή που γράφω, οι τρίτεκνοι της Τρίπολης θα έχουν ήδη καθαιρέσει τον κ. Αποστολόπουλο από πρόεδρό τους.

"φασιστάκι";;;!!!! Να χαρώ "δημοκράτες"!!!!! Ρε παιδιά ελεγξτε λίγο τον εκνευρισμό σας γαι την επερχόμενη ταπείνωση!