Οι προτάσεις του Arcadia Portal για το τριήμερο 24-26 Ιουλίου

Οι προτάσεις του Arcadia Portal για το τριήμερο 24-26 Ιουλίου

Ιούλιος 24, 2015 - 14:41
0 σχόλια

Το ArcadiaPortal.gr πιστό στο ραντεβού του κάθε Παρασκευή σας έχει ετοιμάσει προτάσεις για το πώς να περάσετε το Παρασκευοσαββατοκύριακο. Όλες οι εκδηλώσεις στην Αρκαδία συγκεντρωμένες για να επιλέξετε πώς θα περάσετε ένα όμορφο και διασκεδαστικό Σαββατοκύριακο.

Οι προτάσεις μας είναι οι εξής:

Εορτασμός Κοιμήσεως Αγίας Άννας στην Τρίπολη

Γιορτάζει η Αγία Παρασκευή στα Τρόπαια

Η παράδοση συνεχίζεται στα Λαγκάδια με τον 42ο Διαγωνισμό Δημοτικού Τραγουδιού

Εκδήλωση στο Αρκαδικό χωριό

Λαϊκό γλέντι και παρουσίαση νέων ταλέντων στο κλαρίνο στη Μαγούλα

Πανηγύρι της Αγίας Παρασκευής στο Βελημάχι

Το 4ο Αντάμωμα Σαρακατσαναίων Πελοποννήσου

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας – Γιάννης Κότσιρας στο Παράλιο Άστρος

Διασκέδαση

-Απολαύστε φαγητό στο Σεντουκάκι. (Περισσότερα ΕΔΩ)

Βιβλίο

Ο εκατοντάχρονος που πήδηξε απο το παράθυρο και εξαφανίστηκε, Γιιούνας Γιούνασον

Ένας εκατοντάχρονος στα χνάρια του Φόρεστ Γκαμπ -εάν ο Γκαμπ ήταν ειδικός στα εκρηκτικά και τιμούσε υπέρ το δέον τη βότκα- αποφασίζει ότι ποτέ δεν είναι αργά για να κάνεις μια καινούργια αρχή…
Μέσα στην ησυχία της κάμαράς του, στο γηροκομείο, ο Άλαν Κάρλσον περιμένει ένα πάρτι που εύχεται να μην άρχιζε ποτέ. Πρόκειται για το πάρτι των εκατοστών γενεθλίων του. Ο δήμαρχος και οι δημοτικοί σύμβουλοι θα είναι παρόντες. Οι δημοσιογράφοι από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης θα είναι επίσης παρόντες. Ο Άλαν, όμως, αποφασίζει να είναι απών. Έτσι, βάζει τις παντόφλες του και το σκάει από το παράθυρο. Έχοντας κάνει τη μεγάλη έξοδο, θα ζήσει μιαν απίθανη περιπέτεια η οποία θα τον φέρει αντιμέτωπο με διάφορους εγκληματίες, μια βαλίτσα γεμάτη μετρητά, κάμποσους ανίκανους αστυνομικούς και έναν ελέφαντα. Για οποιονδήποτε άλλο, αυτή η περιπέτεια θα ήταν μοναδική. Όχι όμως για τον Άλαν, που έχει ένα συγκλονιστικό παρελθόν, αφού έχει μοιραστεί γεύματα - και πολλά περισσότερα- με τον Στάλιν, τον Τσόρτσιλ, τον Μάο, τον Φράνκο, τον Τρούμαν και τον Ντε Γκολ, έχοντας διαδραματίσει ένα ρόλο-κλειδί σε μερικές από τις κορυφαίες στιγμές του 20ού αιώνα.
Ένα ξεκαρδιστικά αστείο και βαθύτατα ανθρώπινο μυθιστόρημα για το ταπεινό μεγαλείο της κάθε μέρας και την ομορφιά τού να ζεις με πάθος ακόμα και όταν ο κόσμος πάει να σε πείσει ότι όλα είναι απελπιστικά άσχημα.

DVD

P.S. I Love You

Η Χόλι χάνει ξαφνικά τον άντρα της Τζέρι, τον έρωτα της ζωής της, λόγω ασθένειας, και μαζί χάνει την γη κάτω από τα πόδια της. Εκείνο που την κρατάει είναι τα γράμματα του Τζέρι που φτάνουν στα χέρια της μυστηριωδώς, εμψυχώνοντάς την να συνεχίσει την ζωή της. Σε αυτή την κατεύθυνση βοηθούν οι φίλες της και η μητέρα της.

Εξόρμηση

Λαγκάδια

Πρόκειται για το κεφαλοχώρι της περιοχής και πατρίδα των Δεληγιανναίων. Eίναι κτισμένο αμφιθεατρικά στην απότομη πλαγιά του βουνού και το τοπίο είναι αδρό και επιβλητικό. Oι υψομετρικές διαφορές μέσα στο χωριό είναι πολύ μεγάλες. Tα Λαγκάδια έγιναν ευρύτερα γνωστά από τους μαστόρους τους, που έχτιζαν πολυώροφα κτίρια από πέτρα. H θέα από τα Λαγκάδια είναι καταπληκτική. Το χωριό είναι αναπτυγμένο τουριστικά, με κλασικές ταβέρνες, καφετέριες και ξενώνες.

Εκμεταλλευτείτε την βόλτα σας στα όμορφα Λαγκάδια αυτό το Σαββατοκύριακο και συνδυάστε την με τον 42ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Δημοτικού Τραγουδιού και Μουσικής στην Αγία Παρασκευή Λαγκαδίων.

Καλό Σαββατοκύριακο και καλά να περάσετε ό,τι κι αν κάνετε!!


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.