Οι προτάσεις του Arcadia Portal για το τριήμερο 23 - 26 Ιουνίου

Οι προτάσεις του Arcadia Portal για το τριήμερο 23 - 26 Ιουνίου

Ιούνιος 23, 2023 - 14:07
0 σχόλια

Το ArcadiaPortal.gr πιστό στο ραντεβού του κάθε Παρασκευή σας έχει ετοιμάσει προτάσεις για το πώς να περάσετε το Σαββατοκύριακο.

Όλες οι εκδηλώσεις στην Αρκαδία συγκεντρωμένες για να επιλέξετε πώς θα περάσετε ένα όμορφο και διασκεδαστικό Σαββατοκύριακο.

Οι προτάσεις μας είναι οι εξής:

Γιορτή της Ρίγανης στο Κοκκορά Γορτυνίας

Τρίπολη: Το έθιμο του Άι-Γιάννη του Κλήδονα στον Άγιο Κωνσταντίνο Ματζαγρά

Φωτιές τ ' Αγιαννιού του Ριγανά στο Σέχι

«Κιθάρες εν αφθονία» στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης

Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Τρίπολης

Γιορτάζει ο Άγιος Ιωάννης ο Ριγανάς στην Τρίπολη

Επιστημονική διάλεξη στο Αστεροσκοπείο Ασέας

Κινηματογράφος

THE FLASH

Στην ταινία “The Flash”, παράλληλα σύμπαντα έρχονται σε σύγκρουση, καθώς ο Μπάρι χρησιμοποιεί τις υπερδυνάμεις του για να αλλάξει το παρελθόν. Άθελά του, η απόπειρά του να σώσει την οικογένειά του θα αλλάξει και το μέλλον, όπου ο Μπάρι θα παγιδευτεί σε μια εναλλακτική πραγματικότητα. Σε αυτή, ο Στρατηγός Ζοντ έχει επιστρέψει με σκοπό να καταστρέψει τον πλανήτη, και δεν υπάρχουν υπερήρωες για να τον σώσουν! Ο Μπάρι θα πρέπει να πείσει έναν... διαφορετικό -και συνταξιούχο- Μπάτμαν να γυρίσει στη δράση και να ελευθερώσει έναν Κρυπτονιανό από τη φυλακή· αλλά όχι αυτόν που έψαχνε! Αν θέλει να σώσει τον κόσμο στον οποίο βρίσκεται και να επιστρέψει στο μέλλον που γνωρίζει, ο Μπάρι θα πρέπει να τρέξει για να σώσει τη δική του ζωή. Άραγε όμως, η μεγάλη αυτή θυσία θα είναι αρκετή για να επανέλθει το σύμπαν;

Ολόκληρο το πρόγραμμα ΕΔΩ

Εξόρμηση

Παραλία Θιόπαφτο

Στον δρόμο πριν από τη Σαμπατική, ο επισκέπτης συναντά την πολύ όμορφη και ήσυχη, με ψιλό βότσαλο και λίγη άμμο, γραφική παραλία Θιόπαφτο.

https://www.exploresouthkynouria.gr/sites/default/files/2019-07/DSC_0937_exploreskynouria.jpg

Πρόκειται για μια μικρή παραλία, με γαλανά νερά, και πλούσια φύση να την περιβάλλει.

Από το exploresouthkynouria.gr

Το Θεματικό Πάρκο της Βουλωμένης στη Νεστάνη

Το θεματικό πάρκο της Βουλωμένης στην Νεστάνη είναι ένα πανέμορφο πάρκο, που αποτελεί αγαπημένο χώρο χαλάρωσης και διασκέδασης τόσο για την ίδια τη Νεστάνη όσο και για την Τρίπολη.
Απέχει μόλις 20 λεπτά από την πόλη μας και είναι το πρώτο πράγμα που θα δει κανείς καθώς έρχεται στην Νεστάνη. Απέναντί του βρίσκεται ο βράχος της Νεστάνης, περιοχή που σταδιακά αναδεικνύεται σε τόπο ορειβατικών εξορμήσεων.

Μικροί και μεγάλοι το επισκέπτονται, καθώς είναι ένας καταπράσινος χώρος, όπου τα παιδιά μπορούν να παίξουν στην παιδική χαρά που διαθέτει και να τρέξουν ελεύθερα στο χώρο.

Για την ευχαρίστηση και την άνεση των επισκεπτών υπάρχει κιόσκι, για να μπορούν να καθήουν αναπαυτικά και στην σκιά ενώ και ένας χώρος με σκέπαστρο που διαθέτει τραπέζι και καρέκλες.

 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.