Οι προτάσεις του Arcadia Portal για το τριήμερο 16-18 Ιουνίου

Οι προτάσεις του Arcadia Portal για το τριήμερο 16-18 Ιουνίου

Ιούνιος 16, 2017 - 13:43
0 σχόλια

Tο ArcadiaPortal.gr πιστό στο ραντεβού του κάθε Παρασκευή σας έχει ετοιμάσει προτάσεις για το πώς να περάσετε το Σαββατοκύριακο.

Όλες οι εκδηλώσεις στην Αρκαδία συγκεντρωμένες για να επιλέξετε πώς θα περάσετε ένα όμορφο και διασκεδαστικό Σαββατοκύριακο.

Οι προτάσεις μας είναι οι εξής:

Brevet Τρίπολης 2017

Ημερίδα με θέμα την διερεύνηση καινοτόμων μορφών επιμόρφωσης στην Τρίπολη

Δωρεάν προληπτική Δερματοσκόπηση και Xαρτογράφηση Σπίλων στην Τεγέα

Ημερίδα για την Καστανιά στον Άγιο Πέτρο Κυνουρίας

Ετήσια μαθητική συναυλία από το Αττικό Ωδείο Τρίπολης

Αποκαλυπτήρια τιμητικής πλάκας για τους πεσόντες αεροπόρους της Αρκαδίας

Ποδηλατικός αγώνας MTB στο άλσος του Παναρκαδικού Νοσοκομείου

 Πρόταση για φαγητό

Κάτι ψήνεται φαγοποτείον (δείτε ΕΔΩ)

Βιβλίο

Χρονικό ενός τελευταίου καλοκαιριού - Rashidi El Yasmine

Κάιρο, 1984, ένα ζεστό καλοκαίρι.
Ένα μικρό κορίτσι μεγαλώνει στην οικογενειακή έπαυλη. Παράπονό της η απουσία του Πατέρα και η αποστασιοποιημένη αυστηρότητα της Μητέρας. Οι μέρες της περνούν στη σιωπή: κοιτάζει τον ήρεμο Νείλο από το παράθυρό της, παρακολουθεί χωρίς ήχο τα τρία μη απαγορευμένα κανάλια, πλάθει με τη φαντασία της τις ζωές των άλλων.

Η Yasmine El Rashidi αποτυπώνει την εντελώς ρευστή πραγματικότητα που ζει ως κορίτσι, ως έφηβη, ως γυναίκα.
Ισορροπώντας μεταξύ επιβίωσης και συνενοχής, διηγείται την πορεία μιας γενιάς που μεγάλωσε στη σιωπή και συγχρόνως το πρόσφατο ταραγμένο πολιτικό σκηνικό της γειτονικής Αιγύπτου.

DVD

The Mummy - Universal Pictures (2017)

Η ασφαλώς θαμμένη, εδώ και 5000 χρόνια, κάπου βαθιά στην έρημο, Αιγύπτια βασίλισσα Άμανετ (Σοφία Μπουτέλα) «ζωντανεύει» και αναζητά τρόπους να κυριαρχήσει στο σύγχρονο κόσμο, σκορπίζοντας γύρω της τον τρόμο. Σε έναν ιδιότυπο κόσμο θεών και τεράτων, η διαφορά μεταξύ καλού και κακού γίνεται, πολλές φορές, ιδιαίτερα δυσδιάκριτη και οι θυσίες μοιάζουν μονόδρομος

Εξόρμηση 

Παραλία Ξηροπήγαδου

Παραλία-ες (το ίδιο όνομα φέρουν 4 παραλίες) στο ομώνυμο χωριό της Κυνουρίας. Ήσυχο περιβάλλον, βότσαλο, πεντακάθαρα νερά  και ανεπτυγμένη τουριστική υποδομή με ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, ψαροταβέρνες που λειτουργούν όλο το χρόνο. Το Ξηροπήγαδο βρίσκεται στα σύνορα Αρκαδίας- Αργολίδας και  προσφέρει ιδανικές διακοπές για όσους αναζητούν χαλάρωση . Ο επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί με επίκεντρο το Ξηροπήγαδο στις γύρω περιοχές τόσο της Κυνουρίας όσο και της Αργολίδας.  Η παραλία διαθέτει  δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο (wi-fi).

Εξόρμηση από το discoverkynouria.gr (δείτε ΕΔΩ πώς να προσεγγίσετε την περιοχή)


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.