Οι προτάσεις του Arcadia Portal για το τριήμερο 15 - 17 Οκτωβρίου

Οι προτάσεις του Arcadia Portal για το τριήμερο 15 - 17 Οκτωβρίου

Οκτώβριος 15, 2021 - 14:16
0 σχόλια

Το ArcadiaPortal.gr πιστό στο ραντεβού του κάθε Παρασκευή σας έχει ετοιμάσει προτάσεις για το πώς να περάσετε το Σαββατοκύριακο.

Όλες οι εκδηλώσεις στην Αρκαδία συγκεντρωμένες για να επιλέξετε πώς θα περάσετε ένα όμορφο και διασκεδαστικό Σαββατοκύριακο.

Οι προτάσεις μας είναι οι εξής:

Εορτή Αγίου Λογγίνου στον ΙΝ Αγ. Βαρβάρας Τρίπολης

Ομαδική προπόνηση για τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Τρίπολης

15η Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα στα Λαγκάδια

Βιωματική βραδιά Λόγου και Τέχνης στο Καλολίμανο Ξηροπηγάδου

Αρχιερατικός εσπερινός και αγιασμός στον ΙΝ Αγ. Βασίλειου Τρίπολης την Κυριακή του Σπορέως

Ιερά πανήγυρις του Αγίου Αποστόλου Λουκά στον ΙΝ Παναγίας Γιάτρισσας στην Τρίπολη

Κινηματογράφος

NO TIME TO DIE

Στην 25η περιπέτεια του Τζέιμς Μποντ, με τίτλο "No Time To Die", ο θρυλικός πράκτορας έχει εγκαταλείψει την ενεργό δράση και απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή στην Τζαμάικα. Η γαλήνη του θα διακοπεί, όταν ο παλιός του φίλος Φίλιξ Λέιτερ της CIA εμφανίζεται ζητώντας τη βοήθειά του. Η αποστολή διάσωσης ενός επιστήμονα που τον έχουν απαγάγει αποδεικνύεται πιο περίπλοκη απ’ ό,τι αναμενόταν, οδηγώντας τον Μποντ στα χνάρια ενός μυστηριώδους «κακού», ο οποίος κατέχει μια επικίνδυνη, νέα τεχνολογία.

Σκηνοθεσία: ΚΑΡΙ ΤΖΟΤΖΙ ΦΟΥΚΟΥΝΑΓΚΑ
Πρωταγωνιστούν: ΝΤΑΝΙΕΛ ΚΡΕΓΚ, ΝΑΟΜΙ ΧΑΡΙΣ, ΚΡΙΣΤΟΦ ΒΑΛΤΣ, ΡΑΜΙ ΜΑΛΕΚ, ΡΟΡΙ ΚΙΝΙΑΡ, ΑΝΑ ΝΤΕ ΑΡΜΑΣ, ΜΠΕΝ ΓΟΥΙΣΟ, ΡΕΪΦ ΦΑΪΝΣ, ΛΕΑ ΣΕΪΝΤΟΥ, ΤΖΕΦΡΙ ΡΑΪΤ, ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΝΤΕΝΣΙΚ, ΛΑΣΑΝΑ ΛΙΝΤΣ, ΜΠΙΛΙ ΜΑΓΚΝΟΥΣΕΝ
Διάρκεια: 2:40
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 12
Είδος: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. /Παρ. /Σαβ. /Κυρ. /Δευ. /Τριτ. /Τετ. : 21:10 - ΑΙΘΟΥΣΑ 2

Ολόκληρο το πρόγραμμα ΕΔΩ

Εξόρμηση

Λαγκάδια

Χωριό με πλούσια ιστορία, ξαφνιάζει τον επισκέπτη με την αρχιτεκτονική του και την αμφιθεατρική ομορφιά του. Τα Λαγκάδια Αρκαδίας από ψηλά αποκαλύπτουν όλη την ομορφιά τους.

Το χωριό βρίσκεται 65 χλμ. ΒΔ. της Τρίπολης και 80 χλμ Α. του Πύργου. Είναι η πατρίδα των Δεληγιανναίων αλλά και άλλων αγωνιστών του 1821. Ονομαστοί σε όλη την Ελλάδα υπήρξαν οι Λαγκαδινοί κτίστες, με πλούσια αρχιτεκτονική παράδοση η οποία είναι εμφανής και στο ίδιο το χωριό.

Τα Λαγκάδια όμως πέρα από την ομορφιά της ιστορίας και της τέχνης, είναι και ένας σύγχρονος προορισμός διακοπών με πολύ καλόγουστη τουριστική υποδομή, εξαιρετικό φαγητό και άφθονες επιλογές διασκέδασης,  δραστηριοτήτων   και κοντινών αποδράσεων. Στον κεντρικό δρόμο δεσπόζει ο ναός των Παμμεγίστων Ταξιαρχών, που χτίστηκε το 1805 και κοσμείται από ένα θαυμάσιο πέτρινο καμπαναριό με ρολόι.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.