Οι πρωταγωνιστές του «Μπακαλόγατου» μιλούν για όλα στο ArcadiaPortal (photos&video)

Οι πρωταγωνιστές του «Μπακαλόγατου» μιλούν για όλα στο ArcadiaPortal (photos&video)

Ιούλιος 04, 2014 - 10:04
3 σχόλια

Η κυρά Δέσποινα, ο Ζήκος και φυσικά ο Κιτσάρας από την θεατρική παράσταση του 3ου Λυκείου «Ο Μπακαλόγατος» βρέθηκαν στο ArcadiaPortal όπου και μίλησαν για το έργο, αλλά και για την αγάπη που εισέπραξαν από τους θεατές, που δεν σταμάτησαν να χειροκροτούν καθόλη τη διάρκεια της παράστασης.

Επίσης δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, αποσπάσματα από την παράσταση και πως τα σχολιάζουν οι ηθοποιοί, Αστέρος Χαρίτος (Κιτσάρας), η Γιώτα Μιχαλακοπούλου (κυρά Δέσποινα) και ο Ραφαήλ Παπαγεωργίου (Ζήκος).

Όπως μας ενημέρωσε ο Αστέριος οι παραστάσεις υπάρχει περίπτωση να συνεχιστούν τον Σεπτέμβρη,  λόγω της μεγάλης απήχησης που είχε από το κοινό.

Video: 

youtube://v/e7N1gdRXa9U


3 Σχόλια

Ρε παιδιά, τί γίνεται εδώ πέρα; Εδώ βλέπουμε συνέντευξη από τους 3citizens και όχι για την παράσταση «της κακομοίρας»...Και κάτι άλλο, δεν τους λες και ηθοποιούς, μαθητές που παρουσίασαν ένα έργο είναι...Χαλαρώστε λίγο...Ακόμα δεν τον είδαμε, Γιάννη τον βαφτίσαμε... Το νέο τους τραγούδι δεν μας είπαν πότε βγάζουν οι 3citizens, πάντως...

Οπως βλεπεις τα παιδια ειναι μεσα σε ολα! Μην ξεχνας οτι ειναι μαθητες… και τωρα πλησιαζει ο καιρος για να δωσουν πανελληνιες.. Οσο για το νεο τραγουδι απ' οσο γνωριζω τωρα το γραφουν..