Οι προκηρύξεις των πρωταθλημάτων της Α2 Ανδρών και Γυναικών

Οι προκηρύξεις των πρωταθλημάτων της Α2 Ανδρών και Γυναικών

Ιούλιος 18, 2012 - 22:39

Στη δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης  τις προκηρύξεις των πρωταθλημάτων της Α2 Ανδρών και Γυναικών, στα οποία θα λάβουν με΄ρος Αρκαδικός και Άμιλλα αντίστοιχα.

Για την Α2 Ανδρών, η δήλωση συμμετοχής είναι μέχρι την Τετάρτη 25 Ιουλίου, η κλήρωση είναι προγραμματισμένη για τις 27 Αυγούστου, ενώ το πρωτάθλημα θα αρχίσει στις 13 Οκτωβρίου.

Οι 14 ομάδες που έχουν το δικαίωμα συμμετοχής στην Α2 είναι: Πανελλήνιος, Ίκαρος Σερρών, ΑΕΚ, Κηφισιά, Αρκαδικός, ΟΦΗ, Λαύριο, Δόξα Λευκάδας, Ερμής Λαγκαδά, Παγκράτι, Αίολος Τρικάλων, Φιλαθλητικός, Αγία Παρασκευή, Νίκη Βόλου.

Σύμφωνα με την προκήρυξη κάθε σύλλογος θα πρέπει να έχει στο ρόστερ της 4 αθλητές κάτω των 22 ετών, ενώ από φέτος κάθε σωματείο θα μπορεί να έχει ένα κοινοτικό καλαθοσφαιριστή. Στην Α1 θα ανεβαίνουν οι δύο πρώτες ομάδες, ενώ θα υποβιβάζονται οι τρεις τελευταίες στο βαθμολογικό πίνακα.

Οι ίδιες ημερομηνίες ισχύουν και για την Α2 Γυναικών, με τη διαφορά ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 4 Νοεμβρίου. Η Άμιλλα θα συμμετέχει στον όμιλο του Νότου μαζί με τις: Πρωτέα Βούλας, Ιπποκράτη, Σπορτινγκ, Κηφισιά, Αγία Παρασκευή, Μελίσσια, Φάρος, ΕΑ Παραλίας και ΦΕΑ.

 

Ειδήσεις: