Οι όροι της αναμέτρησης Τσίπρα - Μεϊμαράκη

Οι όροι της αναμέτρησης Τσίπρα - Μεϊμαράκη

Σεπτέμβριος 13, 2015 - 08:55
0 σχόλια

Οι υπεύθυνοι τόσο του ΣΥΡΙΖΑ όσο και της ΝΔ το έλαβαν το μήνυμα, ύστερα από το αποστειρωμένο και υποτονικό ντιμπέιτ των επτά και κατέληξαν σε μια πιο... ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ανάμεσα στους Τσίπρα και Μεϊμαράκη το βράδυ της Δευτέρας 14 Σεπτεμβρίου.

Στόχος, να υπάρχει περισσότερος διάλογος και να περιοριστούν οι θεματικές ενότητες που, τελικώς, δεν επέτρεψαν στο προηγούμενο ντιμπέιτ μια κάποια μεγαλύτερη εμβάθυνση.

Έτσι, λοιπόν, στις 21:00 και όχι στις 22:00 θα ξεκινήσει το ντιμπέιτ ανάμεσα στους δύο βασικούς αντιπάλους των εκλογών της 20ής Σεπτέμβρη και θα περιλαμβάνει δύο θεματικές ενότητες, την «εσωτερική» και την «εξωτερική» πολιτική. Αυτή τη φορά, έχει γίνει πρόβλεψη και για δύο διαλείμματα.

Θα υπάρξουν τρεις γύροι ερωτήσεων, και στον πρώτο γύρο θα θα απευθύνουν ερωτήσεις οι δημοσιογράφοι. Στον δεύτερο, οι δύο αρχηγοί θα απευθύνουν ο ένας ερώτηση στον άλλον και, τέλος, ο Πάνος Χρίτος, ο οποίος θα είναι και πάλι συντονιστής της βραδιάς, θα υποβάλει ερώτηση στους αρχηγούς. Ακόμη, θα υπάρχει η δυνατότητα κάθε αρχηγός θα έχει δυνατότητα παρέμβασης στην απάντηση του αντιπάλου του, κάνοντας τοποθέτηση πάνω σε αυτήν. Σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζεται η πιθανότητα να υπάρξει ένα κουμπί, ένα buzzer, για αυτόν τον σκοπό.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.