Οι νέοι αντιδήμαρχοι στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας - Πρώτη συνεδρίαση του ΔΣ με τη νέα σύνθεση

Οι νέοι αντιδήμαρχοι στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας - Πρώτη συνεδρίαση του ΔΣ με τη νέα σύνθεση

Ιανουάριος 03, 2024 - 13:03
0 σχόλια

Με την υπ'. αριθμ. 01/2024 απόφαση του Δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας Γιώργου Καμπύλη ορίζονται οι κατωτέρω Δημοτικοί Σύμβουλοι ως Αντιδήμαρχοι του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας της αυτοδιοικητικής περιόδου 2024 - 2028 και τους μεταβιβάζονται αρμοδιότητες ως εξής:

1.    Κλεώπα - Κουρμπέλη Μαρία, Αντιδήμαρχος προστασίας περιβάλλοντος, διαχείρισης κοιμητηρίων και αποκομιδής απορριμμάτων
2.    Καμπουρολιάς Παναγιώτης, Αντιδήμαρχος πρωτογενούς τομέα, επιχειρηματικότητας, Ευρωπαϊκών προγραμμάτων και τουρισμού  
3.    Καμπύλης Κωνσταντίνος, Αντιδήμαρχος καθημερινότητας, καθαριότητας, ανακύκλωσης, πρασίνου και πολιτικής προστασίας
4.    Κόλλιας Δημήτριος, Αντιδήμαρχος διοικητικών και οικονομικών υπηρεσιών
5.    Μπάρλα Αρετή – Μαρία, Αντιδήμαρχος προγραμματισμού, πολεοδομίας και πολιτισμού.

Την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο, της νέας αυτοδιοικητικής περιόδου, όπου η Δημοτική Αρχή θα προτείνει για Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου τον Πλακοκέφαλο Θεμιστοκλή και για γραμματέα την κα Θεοδώρου – Μπάρλα Σοφία.

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης δήλωσε σχετικά: «Καλωσορίζω τους νέους Αντιδημάρχους και είμαι βέβαιος ότι μαζί με τους έμπειρους συναδέλφους τους θα αποτελέσουν μια ισχυρή ομάδα εργασίας. Σε μια εποχή που συνεχώς εξελίσσεται εμείς είμαστε εδώ και συνεχίζουμε ακούραστα το πρόγραμμά μας για έναν Δήμο σύγχρονο και λειτουργικό. Όλοι μαζί, από κοινού, θα εργαστούμε με συνέπεια και προσήλωση ώστε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες και τις προσδοκίες των δημοτών μας. Εύχομαι σε όλους μια παραγωγική θητεία και κάθε επιτυχία στα καθήκοντά τους».


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.