Οι Kulamacus στο φεστιβάλ «ΠαραΤυρό»

Οι Kulamacus στο φεστιβάλ «ΠαραΤυρό»

Ιούλιος 28, 2017 - 13:12
0 σχόλια

Στον Τυρό Νότιας Κυνουρίας γεννιέται ένα φεστιβάλ συμμετοχικό, τέχνης και εξωστρέφειας. Πρωτεϊκό και πολυσήμαντο σαν τ´ όνομά του, το «ΠαραΤυρό» φιλοδοξεί να καταστήσει την πανέμορφη συμπρωτεύουσα της Τσακωνιάς τόπο ζύμωσης και συναίρεσης της πλούσιας παράδοσης του τόπου με μια εξίσου πληθωρική γεύση σύγχρονων μορφών καλλιτεχνικής έκφρασης.

Την Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017 στις 22:30, Πλατεία Αγίας Μαρίνας οι Kulamacus (ουσιαστικό*) θα παρουσιάσουν ένα μουσικό πρόγραμμα.

Οι οι Kulamacus είναι ένα συγκρότημα, που έχει ως σκοπό με τα τραγούδια του να κάνει κάθε φορά τους φίλους να χορεύουν & να τραγουδάνε σαν να είναι η τελευταία μέρα της ανθρωπότητας.

Το αθηναϊκό συγκρότημα που το κοινό γνώρισε μέσα από την πρώτη προσωπική του δουλειά με τίτλο «Ίδιο Υλικό», φτάνοντας προς την ολοκλήρωση του δεύτερου προσωπικού του δίσκου στήνει "μικρές" εκρήξεις σε όλη τη χώρα το φετινό καλοκαίρι. Οι ρυθμοί και οι μελωδίες γνωστών ελληνικών κυρίως συνθέσεων εναρμονίζονται με τον χαρακτηριστικό ήχο και τις συνθέσεις των Kulamacus και κάθε live εμφάνιση τους μετατρέπεται σε ένα μεγάλο party, όπως αυτό που ετοιμάζουν για το βράδυ της Παρασκευής στον Τυρό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα λείψεις!

 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.