Οι κενές θέσεις για ίδρυση φαρμακείου στην Αρκαδία

Οι κενές θέσεις για ίδρυση φαρμακείου στην Αρκαδία

Ιανουάριος 29, 2016 - 11:02
0 σχόλια

Με έγγραφο της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, της Περιφέρειας Πελοποννήσου γνωστοποιήθηκαν οι κενές θέσεις για την χορήγηση άδειας ίδρυσης φαρμακείου στην Αρκαδία.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα υποβάλλονται όπως προβλέπεται εντός του πρώτου δεκαπενθημέρου του μηνός Φεβρουαρίου.

Oι φαρμακοποιοί που θέλουν να κάνουν αίτηση για χορήγηση άδειας ιδρύσεως φαρμακείου, υποβάλλουν αίτηση ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας, της έδρας του φαρμακείου. Σε περίπτωση αδυναμίας του αιτούντος να υποβάλει την αίτηση ηλεκτρονικά, η κατάθεση της τελευταίας γίνεται ιδιοχείρως από τον αιτούντα στη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας, της έδρας του φαρμακείου.

Η υπηρεσία θα δέχεται αιτήσεις στο email: siakotou @ arcadia . gr ή ιδιοχείρως από τον αιτούντα φαρμακοποιό στην Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Ελ. Βενιζέλου 34 2ο όροφο γρ. 10 της Περιφερειακής Eνότητας .

Δεν υφίσταται κενή θέση φαρμακείου έναντι του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης σύμφωνα με την (δ) σχετική .

Οι αιτήσεις πρέπει να αναφέρουν απαραιτήτως τα ακόλουθα στοιχεία: Ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, μητρώνυμο, έτος γέννησης, χώρα γέννησης, τόπος γέννησης (Δήμος ή κοινότητα-Νομός), αριθμός δελτίου ταυτότητος, εκδούσα αρχή, τόπος κατοικίας, οδός, αριθμός, ΤΚ, τηλέφωνο.

Αν υποβληθεί ηλεκτρονική αίτηση με email για άδεια ίδρυσης Φαρμακείου σε μη εργάσιμη ημέρα (αργία) θα πρωτοκολλείται την επόμενη εργάσιμη ημέρα, καθώς επίσης αν υποβληθεί αίτηση πέραν του ωραρίου της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε Αρκαδίας μετά τις 15.00 μ.μ το μεσημέρι θα πρωτοκολλείται την επόμενη εργάσιμη ημέρα .

Στην ίδια απόφαση περιλαμβάνονται και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσουν (δείτε ΕΔΩ).

Οι κενές θέσεις στην Αρκαδία:

ΔΗΜΟΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ  1
ΔΗΜΟΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ  5
ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ  4
ΔΗΜΟΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ  3
ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ  7

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.