Οι καθημερινές προτάσεις του Arcadia Portal

Οι καθημερινές προτάσεις του Arcadia Portal

Ιούνιος 04, 2013 - 14:41

Το ArcadiaPortal.gr σας ετοιμάζει προτάσεις για τις καθημερινές.
Οι προτάσεις μας γι’ αυτή την εβδομάδα είναι οι εξής:

Σινεμά
IRON MAN 3
Στο “Iron Man 3″ ο εκκεντρικός και ιδιοφυής βιομήχανος Tony Stark θα αναμετρηθεί με τον χειρότερο μέχρι τώρα εχθρό του, τον σατανικό Mandarin. Όταν ο κόσμος του πρωταγωνιστή απειλείται, ο Iron Man ξεκινάει μια βασανιστική αναζήτηση για να βρει τους υπεύθυνους. Στο ταξίδι αυτό το κουράγιο του δοκιμάζεται, αφού πρέπει να τα βγάλει πέρα ολομόναχος με μοναδικό όπλο την επινοητικότητα του. Σ’ αυτήν την ταινία ο ήρωας θα βρει την απάντηση στο ερώτημα που τον απασχολεί χρόνια τώρα: τι είναι αυτό που κάνει τη διαφορά, η στολή ή ο άνθρωπος που την φοράει; (Δείτε ΕΔΩ όλο το πρόγραμμα του Cine Ville Tripolis)

Τηλεόραση 
 
- Ριμέικ την Τρίτη στις 21:00 στην ΕΤ1
- Τζένη, Τζένη την Τετάρτη στις 21:00 στον ALPHA
- Η τέχνη του πολέμου την Τετάρτη στις 22:00 στο STAR
- Τα παιδιά των ανθρώπων την Τετάρτη στις 22:00 στο STAR
-Τα αστέρια λάμπουν για πάντα την Πέμπτη στη 13:00 στην ΕΤ1
-Red την Πέμπτη στις 22:00 στο STAR
-Google and The world Brain (α τηλεοπτική μετάδοση) την Πέμπτη στις 23:00 στην ΕΤ1

Βιβλίο
Το σμαράγδι και η θάλασσα, Δενεζάκη Λιάνα
Έφηβος ήταν ο Δημήτριος όταν το έσκασε από τις Συρακούσες. Κυνηγημένος από τους θεούς και προδομένος από τον Εκηβόλο, τον άρχοντα της περιοχής, μπαίνει σε ένα εμπορικό καράβι για να σωθεί. Πιάνεται αιχμάλωτος από πειρατές, αντρεύει και σμιλεύεται από τους ληστές της θάλασσας, μέχρι που συναντά τη Θεοδώρα, μια τυχοδιώκτρια, μια θεατρίνα του Ιπποδρόμου, με την οποία έχουν περισσότερα κοινά από όσα εκείνη τη στιγμή μπορούν να υποθέσουν.
Όταν οι δρόμοι τους χωρίζουν, η Θεοδώρα βρίσκει την τόλμη να ονειρευτεί το θρόνο της μεγαλύτερης αυτοκρατορίας που ιδρύθηκε ποτέ κι εκείνος το θάρρος να επιστρέψει για να διεκδικήσει το σμαράγδι που ο Εκηβόλος τού έκλεψε: την Αριάδνη.
O έρωτας κι η ελευθερία µέσα στη νύχτα µόνο µπορούν να γεννηθούν και στη φωτιά των άστρων. Είναι µες στην ουσία του έρωτα το µυστήριο.
Έτσι, όλα όσα στα όνειρά του είχαν ζωή έγιναν πια ένα στο φως του φεγγαριού και στα µακριά λυµένα της µαλλιά.

DVD
Hugo
Καλώς ήρθατε σε ένα μαγικό κόσμο θεαματικής περιπέτειας! Όταν ο πανούργος και πολυμήχανος Χιούγκο ανακαλύπτει ένα καλά κρυμμένο μυστικό από τον πατέρα του, ξεκλειδώνει ένα μυστήριο και ξεκινά μια αναζήτηση που θα μεταμορφώσει τους γύρω του και θα τον οδηγήσει σε ένα ασφαλές και στοργικό μέρος, το οποίο θα μπορεί πλέον να αποκαλεί σπίτι. Ο βραβευμένος με Όσκαρ®** σκηνοθέτης Μάρτιν Σκορσέζε
σας προσκαλεί να ζήσετε ένα συναρπαστικό ταξίδι το οποίο οι κριτικοί αποκαλούν "η ουσία από την οποία είναι φτιαγμένα τα όνειρα" (Peter Travers, Rolling Stone).

Διασκέδαση
-Μουσικοθεατρική παράσταση και εκδήλωση «Αστυνομία» playmobil στο κατάστημα Άστρο στην Τρίπολη την Τετάρτη στις 18:00 και στις 19:30. (Περισσότερα ΕΔΩ)

-Διασκεδάζουμε Ελληνικά την Τετάρτη στο Cova. (Περισσότερα ΕΔΩ)

Αθλητισμός

Τετάρτη 5 Ιουνίου
-Παιδικοί αγώνες στίβου στο ΔΑΚ Τρίπολης. (Περισσότερα ΕΔΩ)
-Παναρκαδικός-ΑΣ Λαμίας στις 17:00 στον Ταύρο, στο γήπεδο του Φωστήρα. (Περισσότερα ΕΔΩ)
-Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης Παλαιμάχων στις 20:00 στην Τρίπολη. (Περισσότερα ΕΔΩ)

Football League - Πλέι οφ
-Ολυμπιακός Βόλου-Νίκη Βόλου στις 20:00 στο ΟΤΕ Sport 4
-Παναιτολικός-Ηρακλής στις 20:00 στο ΟΤΕ Sport 3