Οι εργοθεραπευτές του ΙΕΚ Τρίπολης γιόρτασαν την Παγκόσμια Ημέρα Εργοθεραπείας στο ΚΑΑ «Παλλάδιον»

Οι εργοθεραπευτές του ΙΕΚ Τρίπολης γιόρτασαν την Παγκόσμια Ημέρα Εργοθεραπείας στο ΚΑΑ «Παλλάδιον»

Νοέμβριος 01, 2023 - 17:07
0 σχόλια

Με επίσκεψη στο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ γιόρτασαν την Παγκόσμια Ημέρα Εργοθεραπείας οι σπουδαστές του Τμήματος Βοηθών Εργοθεραπευτών του Δημοσίου ΙΕΚ Τρίπολης. Η επίσκεψη αυτή - που εντάσσεται στο πλαίσιο της στενής συνεργασίας που υπάρχει μεταξύ της Διοίκησης του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ και της Διεύθυνσης του Δ.Ι.Ε.Κ. Τρίπολης - πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 27/10/23 μέσα σε ένα ιδιαίτερα θετικό και εποικοδομητικό κλίμα.  

Δέκα πέντε περίπου σπουδαστές του Τμήματος Βοηθών Εργοθεραπευτών επισκέφθηκαν το Κέντρο Αποκατάστασης της Τρίπολης και ξεναγήθηκαν στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Κέντρου.  

Οι σπουδαστές του Δημοσίου ΙΕΚ Τρίπολης είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά πως λειτουργεί σε πραγματικές συνθήκες το Τμήμα Εργοθεραπείας σε ένα πρότυπο Κέντρο Αποκατάστασης και να πάρουν σημαντικές πληροφορίες για το μελλοντικό επάγγελμά τους από την

Υπεύθυνη του Τμήματος Εργοθεραπείας του  ΚΑΑ  ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κ. Μαρία Μητροπούλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ δέχεται σπουδαστές όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης αναλαμβάνοντας την πρακτική τους άσκηση  μέσα στους χώρους του Κέντρου και δίπλα σε καταξιωμένους επαγγελματίες υγείας και έμπειρο επιστημονικό προσωπικό.

Κοινή είναι η διαπίστωση ότι η συνεργασία του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ με το Δημόσιο ΙΕΚ Τρίπολης έχει δώσει την ευκαιρία σε δεκάδες σπουδαστές και αποφοίτους του Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης να ολοκληρώσουν την πρακτική τους άσκηση αλλά και να βρουν μία επαγγελματική διέξοδο στο Κέντρο Αποκατάστασης της Τρίπολης.

Απόφαση και των δύο πλευρών είναι αυτή η σχέση συνεργασίας να ενισχυθεί περαιτέρω προς όφελος των σπουδαστών του Δημοσίου ΙΕΚ Τρίπολης αλλά και της τοπικής κοινωνίας.

 

Δελτίο Τύπου

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.