Οι εκδηλώσεις του Νοεμβρίου για τους Ζατουνίτες

Οι εκδηλώσεις του Νοεμβρίου για τους Ζατουνίτες

Νοέμβριος 07, 2019 - 15:24
0 σχόλια

+ Παρασκευή 8 / 11: Παραμονή της εορτής του Αγίου Νεκταρίου. Στην Ιερά Μονή Αγίου Νεκταρίου, στον Γαργηττό, θα τελεστεί Μέγας εσπερινός, όπου θα χοροστατήσει ο Μητροπολίτης κ. Γεώργιος, του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας.

+ Σάββατο 9 / 11: Στην Θεία Λειτουργία εκτός από τον Μητροπολίτη Γεώργιο θα παρευρίσκοντο και άλλου Αρχιερείς από το Πατριαρχείο.

+ Κυριακή 10 /11: Στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη, στο Μπουρνάζι (Περιστερίου), θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο, του αείμνηστου Ζατουνίτη, Μιχάλη Τουρκομένη, αμέσως μετά την Θεία Λειτουργία.

  • Σαββατοκύριακο 23-24 / 11: Εορταστικές εκδηλώσεις στο Ναύπλιο, για την απελευθέρωση του απάτητου κάστρου του «Παλαμηδιού» και της πόλης από τον Ζατουνίτη Χιλίαρχο Στάϊκο Σταϊκόπουλο. Ο Σύνδεσμος Ζατουνιτών, θα συμμετέχει στις εκδηλώσεις. Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ζάτουνας, θα πραγματοποιήσει κατάθεση στεφανιού στον Ανδριάντα του Σταϊκόπουλου. Όσοι Ζατουνίτες μπορούν, ας παρευρεθούν στις εκδηλώσεις για να τιμήσουν τον συμπατριώτη τους Ήρωα του 1821.

nov1

nov1

Από το zatounanews.gr

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.