Οι Αρκάδες του Μόντρεαλ τίμησαν την Επέτειο Άλωσης της Τριπολιτσάς (pics)

Οι Αρκάδες του Μόντρεαλ τίμησαν την Επέτειο Άλωσης της Τριπολιτσάς (pics)

Οκτώβριος 01, 2018 - 08:45
0 σχόλια

Αγαπητά μας μέλη,φίλες & φίλοι καλημέρα σας καλή βδομάδα και κάλο μηνά!!

Έγινε χθες η προγραμματισμένη συνεστίαση για την επέτειο της άλωσης της Τριπολιτσάς και σημείωσε μεγάλη επιτυχία!!

Ήταν η πρώτη μας εκδήλωση μετά τις διακοπές του καλοκαιριού και σας ευχαριστούμε πολύ που είσασταν όλοι εκεί!! Όπως είπε ο Πρόεδρός μας κύριος Χρήστος Αλεβίζος,καθώς και η Αντιπρόεδρος κυρία Μαρία Μιχοπούλου,χωρίς τη δική σας στήριξη τίποτα δεν γίνεται!! Τα φαγητά που σας σερβίραμε ετοιμάστηκαν από τις κυρίες του γυναικείου τμήματος, υπό την επίβλεψη της κυρίας Μιχοπούλου και τις ευχαριστούμε πολύ!!

Όλα αυτά φίλες/φίλοι μου συνέβαλαν έτσι ώστε να έχουμε μια πολύ ωραία βράδια με πλούσιο φαγητό,ποτό,μουσική και χορό μέχρι πρωίας. Τον ρόλο του Dj,λόγω απουσίας του κυρίου Παπακώστα στην Ελλάδα, ανάλαβε ο χοροδιδάσκαλός μας κύριος Κώστας Παναγιωτόπουλος και τον ευχαριστούμε πολύ!!
Τηλεοπτικά την εκδήλωση κάλυψε,(δωρεάν όπως πάντα) το κανάλι του συμπατριώτη μας κυρίου Γιάννη Κόκκονα και τον ευχαριστούμε πολύ.

Για το Δ/Σ
Κώστας Καπετάνιος
Δημόσιες σχέσεις,Επικοινωνία & Ενημέρωση

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΚΑΝΑΔΑ (Μόντρεαλ)


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.