Οι αριθμοί Αρκαδικού και Ψυχικού πριν τα play out

Οι αριθμοί Αρκαδικού και Ψυχικού πριν τα play out

Μάιος 15, 2018 - 12:00
0 σχόλια

Το Ψυχικό είναι η ομάδα με την οποία ο Αρκαδικός σε λίγες ώρες θα τεθεί αντιμέτωπος και θα  ριχθεί στην ''μάχη'' των play out με στόχο να διεκδικήσει την παραμονή του στην Α2 κατηγορία.

Οι δύο ομάδες μετά τον ιστορικό μεταξύ τους αγώνα στην Τρίπολη το 2015 που εξασφάλισε την άνοδο στην Α1 για την ομάδα της Τρίπολης βρίσκονται και πάλι ως ζευγάρι ''do or die''  αυτή την φορά όχι ενός αλλά δύο, ίσως και τριών τελικών σε διαφορετικές συνθήκες και με απώτερο σκοπό και των δύο την παραμονή.

Οι δύο ομάδες τερμάτισαν χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα με τον Αρκαδικό στην 14η θέση με ρεκόρ 7-22 και το Ψυχικό στην 11η θέση και ρεκόρ 14-16 χάνοντας την εξασφάλιση της απευθείας παραμονής από την regular season της από την Καρδίτσα ουσιαστικά την τελευταία στιγμή.

Αρκαδικός και Ψυχικό μετρούν 1-1 από την regular season. Το πρώτο παιχνίδι ήταν στις 16 Δεκεμβρίου στην Αθήνα με την ομάδα του Γιώργου Ρεμεντέλα να επικρατεί με σκορ 83-76 για την 10η αγωνιστική με τους Πάυλο με 19 πόντους και 3 τρίποντα, Νίκου με 14 πόντους και 2 τρίποντα και Ψαθά με 13 πόντους και  3 τρίποντα να εκτελούν τον ΣΕΦΑ.

Το δεύτερο παιχνίδι των δύο ομάδων μέσα στην χρονιά ήταν στις 4 Απριλίου στο ΔΑΚ Τρίπολης χρειάστηκε να κριθεί ο νικητής στην διαδικασία της παράτασης με τον Αρκαδικό να παίρνει μια χιτσκοχική νίκη σκορ 83-82 με τους Προδρόμου με 28 πόντους, Τζουγκαράκη με 23 και Πελτιέρ με 10 πόντους να βάζουν την υπογραφή τους στο ροζ φύλλο αγώνα.

Κάπως έτσι φθάσαμε σε αυτό το 1-1 με το Ψυχικό πάντως να έχει το πλεονέκτημα της έδρας μιας και τερμάτισε υψηλότερα από τον ΣΕΦΑ. Η σειρά θα τελειώσει όταν η μία ομάδα φθάσει στις δύο νίκες με τον μαγικό αριθμό 3 να εξασφαλίζει την σωτηρία στην Α2 από αυτό το ζευγάρι.

Οι αριθμοί σε άμυνα και επίθεση αλλά και οι νίκες από την regular season είναι υπέρ του Ψυχικού όμως τα play out είναι μια εντελώς διαφορετική διαδικασία καθώς μιλάμε για τελικούς μεταξύ των ομάδων με την θέληση, το πάθος, το πλάνο και την δίψα για την παραμονή να γίνονται παράγοντας που κάνει τα πάντα ανοιχτά σε μια σειρά αγώνων όπως είναι αυτή.

Δείτε το πρόγραμμα των αναμετρήσεων των play out του Ψυχικού με τον Αρκαδικό

1η αγωνιστική, 16/5

Ψυχικού 17.00 Ψυχικό-Αρκαδικός

2η αγωνιστική, 19/5

Τρίπολης 17.00 Αρκαδικός-Ψυχικό

3η αγωνιστική, 23/5

Ψυχικού 17.00 Ψυχικό-Αρκαδικός (αν χρειαστεί)

Αναλυτικά το ρόστερ του Ψυχικού

Θωμάς Νίκου

Πέτρος Νοέας

Νίκος Χουχούμης

Δημήτρης Παπαδημητρίου

Άλφα Ντιαλό

Νικ Παύλος

Νίκος Χαραλάμπης

Χρήστος Ιορδάνου

Γιάννης Ψαθάς

Νίκος Τσιώκος

Γιάννης Αναγνωστάκης

Γιώργος Παπαδυνισίου

Ειρηναίος Μπέλος

Νίκος Πρισκομάκης

Head Coach: Γιώργος Ρεμεντέλας

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.