Οι απονομές του τελικού του Παιδικού Πρωταθλήματος Αρκαδίας (vid)

Οι απονομές του τελικού του Παιδικού Πρωταθλήματος Αρκαδίας (vid)

Μάιος 09, 2018 - 09:14
0 σχόλια

Το πρώτο final4 του Παιδικού Πρωταθλήματος Αρκαδίας βρήκε θριαμβευτή το Λεωνίδιο το οποίο επικράτησε στον τελικό του Πανιωνίου Μεγαλόπολης με σκορ 5-1 και έτσι κατέκτησε τον τίτλο για την εφετινή σεζόν.

Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης σειρά πήραν οι βραβεύσεις, τα αναμνηστικά μετάλλια και βέβαια η μεγάλη στιγμή όπου το Λεωνίδιο παρέλαβε και σήκωσε στον Αστρινό ουρανό το τρόπαιο του πρωταθλητή του Παιδικού Πρωταθλήματος Αρκαδίας.

Οι ερυθρόλευκοι πανηγύρισαν την κατάκτηση του τίτλου με χαμόγελα και τραγούδια με το τρόπαιο να αλλάζει συνεχώς χέρια με τον Πανιώνιο Μεγαλόπολης να κερδίζει το χειροκρότημα για την πορεία μέχρι τον τελικό και την μεγάλη του προσπάθεια με τους νεαρούς αθλητές των δύο ομάδων σε ένδειξη σε σεβασμού να δίνουν ένα πολύ όμορφο ποδοσφαιρικό μήνυμα. 

Εκτός όμως από τις ομαδικές βραβεύσεις υπήρξαν και οι ατομικές με τον Σπύρο Βερβεσό για την πρωταθλήτρια ομάδα του Λεωνίδιο να παίρνει το βραβείο του MVP του τελικού με το χατ τρικ που σημείωσε και αυτό του πρώτου σκόρερ του δεύτερου ομίλου και τον Ράλλιο από τον Αστέρα Τρίπολης με καταγωγή από το Άστρος να παίρνει το βραβείο του πρώτου σκόρερ για τον πρώτο όμιλο.

Η χρονιά σε τοπικό επίπεδο ποδοσφαίρου κλείνει με τον καλύτερο τρόπο με το πρώτο final4 του Παιδικού Πρωταθλήματος Αρκαδίας να αποτελεί γιορτή αφιερωμένη στο μέλλον του Αρκαδικού ποδοσφαίρου.

Φωτογραφίες: Nigel Copage/Κωνσταντίνος Τρανάς

Από: leonidion.gr

Ειδήσεις: 
Video: 

Οι απονομές του τελικού του Παιδικού Πρωταθλήματος Αρκαδίας


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.