Οι αποφάσεις της χθεσινής συνεδρίασης της ΕΛΜΕ Αρκαδίας

Οι αποφάσεις της χθεσινής συνεδρίασης της ΕΛΜΕ Αρκαδίας

Σεπτέμβριος 06, 2013 - 09:50
7 σχόλια

Στη χθεσινή Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ Αρκαδίας και ενόψει της Γενικής Συνέλευσης των Προέδρων της ΕΛΜΕ που θα γίνει τη Δευτέρα 9/9/2013, αποφασίστηκαν τα εξής:

1. Στήριξη της πρότασης για 48ωρη απεργία στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου. Πραγματοποίηση Γενικής  Συνέλευσης στις 19 Σεπτεμβρίου για εκτίμηση της κατάστασης.

2. Εξουσιοδοτήθηκε ο Πρόεδρος της ΕΛΜΕ Αρκαδίας να ψηφίσει στη Γ.Σ. των Προέδρων την πλησιέστερη πρόταση προκειμένου να επιτευχθεί η απαραίτητη πλειοψηφία.
3. Εξουσιοδοτήθηκε ο Πρόεδρος της ΕΛΜΕ Αρκαδίας να μεταφέρει προς τη Γ.Σ. των Προέδρων την παρακάτω πρόταση: « Καμία συμμετοχή εκπαιδευτικών σε σχολικές δραστηριότητες, οι οποίες δε θίγουν την εκπαιδευτική διαδικασία και τους μαθητές και δε μας φέρνει σε αντιπαράθεση με τους γονείς, όπως αποχή από εκδρομές, εορταστικές εκδηλώσεις αγιασμούς κτλ.»

Για το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ

      

Ο Πρόεδρος       Ο Γ. Γραμματέας

Λάμπρος Αντωνάκος                                  Χρήστος Καρνέζης

Ειδήσεις: 

7 Σχόλια

Καλή αρχή να έχουμε. Στηρίζουμε όλοι τις απεργίες. Μέχρι να ξεκουμπιστούν και να πάρουν δρόμο. Όσο γι' αυτούς που δεν γουστάρουν, μπορούν να αρχίσουν πάλι τις μαζώξεις εθελοντών-απεργοσπαστών.

Oι απογευματινές δραστηριότητες διαταράσσουν ή συσφίγγουν τις σχέσεις με τους γονείς;

Αφού τόφερε η κουβέντα για την πρόταση Ρεπούση πολλή μούγκα δεν έχει πέσει στη στρούγγα των διαφοροπασόκων;

Εσύ τι πρόβλημα έχεις με την Κυρία Ρεπούση, εφόσον ψήφισε το καταστροφικό νομοσχέδιο της Κυβέρνησης για την παιδεία!Τώρα πετάει μια ''προοδευτικούρα'' που την ζητά η Αριστερά εδώ και χρόνια(για να μη κουραζεσαι Paul Tomsen) για την κατάργηση των θρησκευτικών και συγχρόνως λέει πως η ΔΗΜΑΡ δεν είχε ποτέ κυβερνητικές ευθύνες! Νομιζω ότι ειναι πλήρης παραπληροφόρηση να ξεχνά κανεις να πεί οτι η Ρεπούση διαρκώς αλλάζει την ατζέντα ενισχύοντας την Κυβέρνηση στην οποία συμμετείχε χαλαρά παρέα με όλους τους ακροδεξιους.. Το κόλπο της Ρεπούση παλιό και βαρετό… Μια συστημική νεοφιλελέ σαν και σενα είναι Paul Tomsen που κάθε τόσο παίζει καλά το παιχνίδι της επικοινωνίας και κάθε τόσο θυμάται να πετάει κάτι ''εύκολο'' που ξέρει πως θα προκαλέσει τα αντανακλαστικά ηλιθίων εθνικιστών… Ψήφισε το νομοσχέδιο της Κυβέρνησης για την παιδεία;Ναί η Όχι; Είσαι γι΄αυτο ευχαριστημένος Paul Tomsen; Εισαι. Τα άλλα είναι χάντρες για τους ιθαγενείς.. .

Η μεγάλη πλειοψηφία των ΕΛΜΕ γιατί ψήφισε πενθήμερες επαναλαμβανόμενες κι εδώ μόνο 48ωρη;

@ 23.04 Λεβέντη μου θέλεις να γίνεται κατήχηση -και να πληρώνουμε όλοι- την ώρα του σχολείου ναι ή όχι, το θέμα είναι απλό, για την ταμπακιέρα που λέτε και σεις οι διαφοροπασόκοι τουμπεκί. To ίδιο (περί τα θρησκοεκκλησιαστικά) ζητάει και η Δράση αν θες να ξέρεις, αλλά το σημερινό ζήτημα είναι η μούγκα του Σύριζα. Και στο φινάλε προτιμότερο φιλελεύθερος από φιλοσκλάβος.

Αν θελεις να μαθεις για την ταμπακερα Paul Tomsen, να πας αυριο Κυριακή σε καμία εκκλησία να κάνεις κανενα σταυρό, να δεις τι λέει ο κόσμος. Γα…… ο Σαμαράς, λέει.