Οι 5 zero και η πρώτη φορά του Μαραγκάκη

Οι 5 zero και η πρώτη φορά του Μαραγκάκη

Νοέμβριος 22, 2017 - 11:05
0 σχόλια

Ο Αρκαδικός γνώρισε την ήττα από το Παπάγου για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας το προηγούμενο Σάββατο (18/11) με τον Αρκαδικό να παρουσιάζει πολλά προβλήματα τόσο στο αμυντικό όσο και στο επιθετικό του κομμάτι.

Η ομάδα της Τρίπολης είναι ενδεικτικό πως έμεινε στους 60 πόντους έχοντας άσχημα ποσοστά, λάθη και κακές επιθετικά επιλογές με 5 παίχτες που αγωνίστηκαν να μένουν το 0 σε συνεισφορά πόντων (Μαραγκάκης, Βλάχος, Λυμπερέας, Αποστολίδης, Τζάιδας).

Μάλιστα αυτό ήταν το πρώτο του παιχνίδι με την φανέλα Αρκαδικού από την αρχή της σεζόν για τον Παντελή Μαραγκάκη που δεν σκοράρει και αυτό αποτέλεσε ένα σημαντικό πρόβλημα στο περιφερειακό σουτ της ομάδας του.

Ο Κρητικός που σίγουρα θέλει να ξεχάσει την εμφάνιση του στον αγώνα με τον Παπάγου είχε 9 πόντους κόντρα στο Μαρούσι, 11 με την ΑΕΛ, 5 στο Περιστέρι, 14 στην Αγιά στην καλύτερη επιθετική του βραδιά και 5 με την Καρδίτσα.

Ο ΣΕΦΑ πλέον κοιτάει μπροστά όμως και πιο συγκεκριμένα στην κρίσιμη αναμέτρηση που ακολουθεί το Σάββατο (25/11, 17:00) με τον Απόλλωνα Πάτρας με την νίκη να είναι μονόδρομος.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.