Ο Χουανίτο πάει στο Καρπενήσι

Ο Χουανίτο πάει στο Καρπενήσι

Ιούνιος 30, 2012 - 17:12

Η προετοιμασία του Αστέρα συνεχίζεται στο Καρπενήσι κάτω από ιδανικές συνθήκες και κλίμα για τη σκληρή δουλειά που πρέπει να γίνει στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας μέχρι τις 10 Ιουλίου.

Στους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεση του ο προπονητής της ομάδας Σάκης Τσιώλης, θα προστεθεί ακόμα ένας από σήμερα το απόγευμα και αυτός θα είναι ο Χουανίτο.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής απολογήθηκε στη διοίκηση και μετά από συνεννόηση με τον προπονητή της ομάδας, πήγε στην Αθήνα για να κάνει εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα μεταβεί στο Καρπενήσι, για να μπει στο πρόγραμμα προετοιμασίας του Αστέρα.

Οι προπονήσεις και σήμερα είναι δύο (πρωί και απόγευμα), με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό σε αυτά που ζητάει το τεχνικό επιτελείο της ομάδας.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής στο Καρπενήσι, η ομάδα θα δουλέψει περισσότερο στον τομέα της ταχυδύναμης και της τακτικής, με μπάλα στο γήπεδο. Ατομικό πρόγραμμα καθαρά για προληπτικούς λόγους ακολούθησαν και σήμερα οι Ράγιος και Πιπίνης, που αναμένεται να μπουν σε κανονικούς ρυθμούς από τη Δευτέρα.

Το κλίμα είναι εορταστικό σήμερα στην αποστολή του Αστέρα, καθώς ο προπονητής της ομάδας Σάκης Τσιώλης έχει τα γενέθλια του. Ο Έλληνας τεχνικός μάλιστα χάρισε την αυριανή προπόνηση και την Κυριακή το προπονητικό πρόγραμμα του Αστέρα θα γίνει μόνο απόγευμα.

Ειδήσεις: