Ο χορός της ΑΕΚ Τρίπολης (photos)

Ο χορός της ΑΕΚ Τρίπολης (photos)

Ιανουάριος 30, 2012 - 19:26

Μεγάλη επιτυχία είχε ο ετήσιος χορός της ΑΕΚ Τρίπολης, που έγινε το περασμένο Σαββάτο, στο γνωστό κέντρο «Μαϊθανασάκος». Το ποδοσφαιρικό τμήμα της Ένωσης διοργάνωσε αυτή την βραδιά, που είχε βραβεύσεις παλαίμαχων  παικτών του Σωτήρη Μπέλτσου και του Τάκη Μπαρουξή. 

Παρόντες ήταν και οι παίκτες της ποδοσφαιρικής ομάδας και βέβαια το προπονητικό τημ, με τους Βασίλη Κούβαλη και τον γυμναστή Σπύρο Χαρίτο.  Βέβαια στην εκδήλωση δεν μπορούσε να απουσίαζε και ο Αντώνης Σπύρου, που τα τελευταία χρόνια αποτελεί την κινητήριο δύναμη του συλλόγου. Διακρίναμε και ανθρώπους από τα τμήματα του τένις και της ποδηλασίας.

 Επίσημοι προσκεκλημένοι  ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ. Ευάγγελος Γιαννακούρας, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Γιάννης Σμυρνιώτης, ο πρόεδρος της  Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Τρίπολης, κ. Μιλτιάδης Κοκκινάκος, αλλά και δημοτικοί σύμβουλοι όπως ο κ. Νικόλαος Τσιαμούλος. Εκ μέρους της ΕΠΣ Αρκαδίας το παρών έδωσαν οι κ.κ Παλιόγιαννης και Κουρούσιας.

Επίσης το παρών έδωσε και το μπάσκετ των Δρομέων, με τον πρόεδρό της Γιώργο Μαρκόπουλο.

Μετά τις καθιερωμένες ομιλίες από όλους και τις βραβεύσεις, ακολούθησε  το δείπνο με τους ήχους από τα μπουζούκια και μετά… χορός.

Και του χρόνου…

 

http://www.youtube.com/watch?v=6LTqJ5fKGGA&list=UUhJItazb1HnIEt20Ti9aY0Q&index=6&feature=plcp

http://www.youtube.com/watch?v=TPUSnyC4hc4&list=UUhJItazb1HnIEt20Ti9aY0Q&index=7&feature=plcp

http://www.youtube.com/watch?v=l-8_WtwYRD8&list=UUhJItazb1HnIEt20Ti9aY0Q&index=8&feature=plcp

 

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/vUJ8z37Ycz4

youtube://v/CaLqhj2bR38

youtube://v/4U4MA0OZE90