Ο σκόρερ Γεωργόπουλος και ο «ήρωας» Καλογερόπουλος του διπλού στην Κεφαλονιά

Ο σκόρερ Γεωργόπουλος και ο «ήρωας» Καλογερόπουλος του διπλού στην Κεφαλονιά

Φεβρουάριος 04, 2019 - 11:20
0 σχόλια

Κατά κάποιον τρόπο ο Παναρκαδικός έκανε το καθήκον του στην Κεφαλονιά παίρνοντας την νίκη κόντρα στην ουραγό ομάδα του Α.Ο. Εικοσιμίας για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 8ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Στην προκειμένη περίπτωση αυτό που μετράει και έχει αξία είναι οι βαθμοί και ως προς αυτό το τριφύλλι έκανε το καθήκον του φεύγοντας με το τρίποντο από την έδρα του Α.Ο. Εικοσιμίας και ταυτόχρονα πήρε βαθμολογική ανάσα αλλά και αυτοπεποίθηση για την συνέχεια.

Το φτωχό μεν αλλά πολύτιμο δε 0-1 παραπέμπει σε επαγγελματική νίκη με τους πράσινους να παίζουν με την φωτιά σε κάποιες περιπτώσεις αλλά τελικά να μην καίγονται βάζοντας ακόμα τρεις βαθμούς στο σακούλι της συγκομιδής για την σούμα που θα γίνει στο τέλος της χρονιάς.

Η ομάδα του Θανάση Στάικου προηγήθηκε με τον Μάριο Γεωργόπουλο στο 28' με τον νεαρό φορ να φθάνει τα 6 τέρματα και να είναι ο πρώτος σκόρερ του Παναρκαδικού, σπατάλησε ευκαιρίες, έμεινε με παίχτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Γκαντιάγκα και κινδύνεψε να δεχθεί γκολ όταν ο Α.Ο. Εικοσμίας κέρδισε πέναλτι αλλά ο Καλογερόπουλος ήταν εκεί για να το πιάσει στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι.

Η ουσία σε όλα αυτά είναι η νίκη και ότι ο Παναρκαδικός σε ένα ακόμα παιχνίδι "πρέπει" (όπως με τον Αστέρα Βλαχιώτη) έδειξε χαρακτήρα και πλέον βρίσκεται πάνω από την ζώνη στους 22 βαθμούς και στο +2 από την τριπλή ισοβαθμία Μανδραικού, Αμβρυσσέα Διστόμου και Αστέρα Βλαχιώτη που είναι στο όριο της γραμμής.

Επόμενη αποστολή για τον Παναρκαδικό το ντέρμπι που ακολουθεί με τον Παναργειακό. Ένα παιχνίδι με τις δικές του ιδιαιτερότητες και παραμέτρους με έντονο το βαθμολογικό στοιχείο και για τις δύο ομάδες για διαφορετικούς λόγους.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.