Ο Σαλαπάτας «λύτρωσε» στο φινάλε τον Πανθυρεατικό

Ο Σαλαπάτας «λύτρωσε» στο φινάλε τον Πανθυρεατικό

Μάρτιος 04, 2024 - 10:39
0 σχόλια

Νίκη ουσίας, νίκη ψυχολογίας, νίκη σημαντική πέτυχε στο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας ο Πανθυρεατικός στο Άστρος επί της Δημητσάνας με 2-1.

Ο Φίλιππος Σαλαπάτας ήταν αυτός που λύτρωσε με γκολ του στο 90ο λεπτό τους Αστρινούς χαρίζοντας τους το τρίποντο με τον έμπειρο επιθετικό να δηλώνει ξανά παρών για την ομάδα του.

Ο Πανθυρεατικός είχε ανοίξει το σκορ με τον Κόλλια στο 39’ με τους Γορτύνιους να ισοφαρίζουν αρχικά με τον Σεφερλή για να έρθει ο «Σάλα» στο φινάλε για να δώσει με δικό του γκολ την νίκη.

Πανθυρεατικός: Ζαν Πιέρ, Μπόνος (Σούρσος), Ρότσι, Τσιώρος, Σκαντζός (Κόλλιας) , Λυτρίβης, Κλεώπας, Χαρμπαλής, Σαλαπάτας, Τακλής (Παπούλιας), Κόλλιας (Μπαρμπαράκος).

Δημητσάνα: Τσιώσης, Σεφερλής, Μπούτας, Μανδρώνης, Λάγκας, Κυριακόπουλος, Μαχαιρίδης, Πετρόπουλος, Χασάι, Καδάς (Παναγιωτόπουλος) Τζάνος.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.