Ο Ρόλε παρακολούθησε την προπόνηση του Αστέρα

Ο Ρόλε παρακολούθησε την προπόνηση του Αστέρα

Δεκέμβριος 05, 2014 - 16:06
0 σχόλια

 Ευχάριστη έκπληξη στη σημερινή 5/12 πρωινή προπόνηση του Αστέρα η παρουσία του Μάρτιν Ρόλε, που ήρθε στο γήπεδο για να συγχαρεί τους συμπαίκτες και το τεχνικό τιμ της ομάδας για τη νίκη επί της Νίκης, ενώ παρακολούθησε την προπόνηση της ομάδας του. Από την Δευτέρα ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα ξεκινάει τρέξιμο.

Συνεχίστηκε  το προπονητικό πρόγραμμα του Αστέρα, με την ομίχλη να φτιάχνει ένα δικό της σκηνικό στο γήπεδο, καθώς περιθώρια για ξεκούραση δεν υπάρχουν με τα παιχνίδια να διαδέχονται το ένα το άλλο.

Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου έκαναν ενεργητική αποκατάσταση, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν έντονο πρόγραμμα.

Στην προπόνηση συμμετείχε και ο Ζίγκυ Μπαντιμπανγκά, που ξεπέρασε την ασθένεια που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες ημέρες, ενώ τα ατομικά τους προγράμματα συνέχισαν οι Τορμένα, Κιτόκο.

Τέλος, το προπονητικό πρόγραμμα του Αστέρα θα ολοκληρωθεί το Σάββατο, όπου αμέσως μετά ο Στάικος Βεργέτης θα ανακοινώσει την αποστολή για το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό και η ομάδα θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της Τρίπολης.

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.