Ο πρώτος σκόρερ της Μεσσηνίας Βασίλης Αθανασόπουλος στον ιστό της «πράσινης» αράχνης

Ο πρώτος σκόρερ της Μεσσηνίας Βασίλης Αθανασόπουλος στον ιστό της «πράσινης» αράχνης

Απρίλιος 04, 2024 - 20:17
0 σχόλια

Ο ΑΟ Μιλτιάδης που βρίσκεται στον όμιλο του Παναρκαδικού για τα μπαράζ ανόδου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας έχει και τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας της Μεσσηνίας με τον Βασίλη Αθανασόπουλο να πυροβολεί κατά ριπάς.

Ο Βασίλης Αθανασόπουλος μετράει 33 γκολ σε 25 αγωνιστικές στην Μεσσηνία και είναι το πρώτο κανόνι της Α’ κατηγορίας του όμορου νομού και ένας από τους παίχτες «κλειδιά» της ομάδας της Τριφυλίας και ασφαλώς εκ των κορυφαίων σε απόδοση του Μιλτιάδη.

Πρόκειται λοιπόν για έναν πολύ χαρισματικό φορ με τεράστια όπως αποδεικνύουν και οι αριθμοί του έφεση στο σκοράρισμα που αναμένεται να δώσει μεγάλη προσοχή η άμυνα του Παναρκαδικού στο επικείμενο παιχνίδι της με τον Μιλτιάδη στην Τρίπολη την τέταρτη αγωνιστική του 5ου ομίλου.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βασίλης Αθανασόπουλος έχει και στο παρελθόν πάρει τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στην πρώτη τοπική κατηγορία της Μεσσηνίας ενώ πέραν του Μιλτιάδη έχει αγωνιστελί επίσης σε Ηλυσιακό, το Χαϊδάρι, ο Ορφέα Ελευθερούπολη, ο Θεσπρωτό, Καλαμάτα, ο Αιολικό, Παναχαϊκή, ο ΑΟ Παλαιοχώρας Χανίων, Διαβολίτσι, Μεσσηνιακό, Πανθουριακό και ΑΟ Κυπαρισσίας

Πρώτος σκόρερ του Παναρκαδικού είναι ο Αποστόλης Στρέμπας με 24 γκολ σε 20 αγωνιστικές με τον έμπειρο επιθετικό του Μιλτιάδη τον Βασίλη Αθανασόπουλο να αποτελεί και στον τομέα αυτόν το αντίπαλο δέος.

Να τονίσουμε πως και για τον Μιλτιάδη αλλά και για τις άλλες ομάδες του 5ου ομίλου των μπαράζ ανόδου θα έχουμε αναλυτική περιγραφή και στοιχεία με τα ρόστερ για τους αντιπάλους του Παναρκαδικού.

Φωτογραφία άρθρου: ΑΟ Μιλτιάδης - Facebook

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.