Ο ποδοσφαιρικός χάρτης της Α' Αρκαδίας

Ο ποδοσφαιρικός χάρτης της Α' Αρκαδίας

Οκτώβριος 03, 2018 - 10:14
0 σχόλια

Ένα νέο πρωτάθλημα στον νομό μας ξεκινά και 13 ομάδες είναι έτοιμες να διεκδικήσουν η κάθε μία ξεχωριστά ότι τους αναλογεί με όλες τις ενδείξεις να οδηγούν στο συμπέρασμα πως πάμε για την πιο συναρπαστική και ανταγωνιστική Α' Αρκαδίας των τελευταίων ετών.

Την νέα Α' Αρκαδίας που αρχίζει το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Οκτωβρίου εκπροσωπούν ομάδες από τους 4 εκ των 5 νομών του νομού μας (πλην Γορτυνίας) με την Βόρειο Κυνουρία να έχει τις περισσότερες και συγκεκριμένα 5 στο σύνολο (Πανθυρεατικός, Βρασιές, Ερμής Μελιγούς, Νικηταράς Δολιανών, Κορακοβούνι).

Από κει και πέρα τον ποδοσφαιρικό χάρτη της πρώτης κατηγορίας του Αρκαδικού ποδοσφαίρου συμπληρώνουν 3 εκπρόσωποι από την Νότια Κυνουρία (Λεωνίδιο, Απόλλωνας Τυρού, Ολυμπιακός Λεωνίδου), μία από την Μεγαλόπολη (Δόξα Μεγαλόπολης), και 4 από τον Δήμο Τρίπολης (ΑΕΚ Τρίπολης, Μαντινειακός, Ορχομενός Λεβιδίου, Τεγέα).

Επίσης τα γήπεδα όπου και θα πραγματοποιούνται αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα της Α' Αρκαδίας είναι 2 στην Νότιο Κυνουρία του Λεωνιδίου και του Τυρού, 3 στην Βόρειο Κυνουρία αυτό του Αγίου Ανδρέα, της Μελιγούς και το Δημοτικό γήπεδο Άστρος, ένα στην Μεγαλόπολη, 1 στο Λεβίδι, 1 στην Τρίπολη το Δημοτικό γήπεδο Κάρτσοβας ενώ αναμένεται και η υλοποίηση των έργων του γηπέδου της Τέγέας το προσεχές διάστημα.

Αναλυτικά οι 13 ομάδες που θα λάβουν μέρος στην εφετινή Α' Αρκαδίας

Πανθυρεατικός

Νικηταράς Δολιανών

Ερμής Μελιγούς

Κορακοβούνι

Βρασιές

Δόξα Μεγαλόπολης

ΑΕΚ Τρίπολης

Ορχομενός Λεβιδίου

Μαντινειακός

Α.Ο. Τεγέας

Λεωνίδιο

Απόλλωνας Τυρού

Ολυμπιακός Λεωνιδίου

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.