Ο Π.Βαλασόπουλος "σηκώνει" μόνος το βάρος της αντιπολίτευσης στην οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας

Ο Π.Βαλασόπουλος "σηκώνει" μόνος το βάρος της αντιπολίτευσης στην οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας

Νοέμβριος 12, 2012 - 12:31

«Μοναχικό καβαλάρη» θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς τον Περιφερειακό Σύμβουλο της μείζονος μειοψηφίας Παναγιώτη Βαλασόπουλο.Γιατί;  Είναι ο μόνος που  σηκώνει το βάρος της αντιπολίτευσης, από πλευράς μείζονος μειοψηφίας, όπως αποδείχθηκε και στην τελευταία συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας με θέμα έργο με απευθείας ανάθεση, κυρίως στην οικονομική επιτροπή αλλά πολλές φορές και στο Περιφερειακό Συμβούλιο, τουλάχιστον για το κομμάτι της ΠΕ Αρκαδίας, την οποία και εκπροσωπεί.

Δεν ξέρουμε τι μπορεί να σημαίνει αυτό, αλλά ο κ. Βαλασόπουλος σε μεγαλύτερο βαθμό τελευταία έχει «σηκώσει τους τόνους» και μάλιστα στην τελευταία συνεδρίαση αναφέρθηκε και σε θέματα για τα οποία έχει ζητήσει εγγράφως στοιχεία από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας, και όπως δήλωσε δεν έχει ακόμα λάβει απάντηση. Γεγονός που το καυτηρίασε. Επίσης η αντιπολιτευτική του στάση ήταν πιο έντονη και σε θέματα που έχουν να κάνουν με τη διαχείριση δημοσίου χρήματος, ίσως και λόγω δουλειάς( οικονομολόγος γαρ) δεν σηκώνει κουβέντα και όπως έχει πει επανειλημμένως θα ελέγχει πάντα τις διαδικασίες που ακολουθούνται στην ανάθεση έργων αλλά και στους διαγωνισμούς.
Να σημειώσουμε πάντως πως πληροφορίες μιλούν γενικά για πολιτικές διεργασίες στην παράταξη Δράκου, αφού όπως όλα δείχνουν ο πρώην Νομάρχης Μεσσηνίας και επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου μάλλον θα αποχωρήσει… τώρα αν επιστρέψει  πάλι.. αυτό θα το δούμε στην πορεία. Έτσι θα γίνουν ανακατατάξεις στην παράταξη Δράκου και θα δούμε πού και πώς θα αξιοποιηθεί ο Παναγιώτης Βαλασόπουλος… Προς το παρόν θα συνεχίζει να ελέγχει τη διοίκηση της Περιφέρειας στον οικονομικό κατά κύριο τομέα…