Ο Παναργειακός κέρδισε μέσα στην Κόρινθο και πλέον βλέπει… Super League 2

Ο Παναργειακός κέρδισε μέσα στην Κόρινθο και πλέον βλέπει… Super League 2

Μάρτιος 16, 2024 - 18:46
0 σχόλια

Ο Παναργειακός πήρε τεράστια νίκη και πλέον έγινε το μεγάλο φαβορί του ομίλου κάνοντας άλμα για άνοδο στην Super League 2 έπειτα από την τεράστια νίκη του μέσα στην Κόρινθο στο ντέρμπι κορυφής με τον ΠΑΣ με σκορ 0-1.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης που ουσιαστικά χάρισε τους τρεις βαθμούς της νίκης στην ομάδα του Άργους σημείωσε ο Τσούτσης με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 45’ με τον Γιάννη Τσιώλη για ακόμα ένα παιχνίδι να ξεκινά στο βασικό σχήμα των «Λύκων».

Με την νίκη του αυτή ο Παναργειακός βρίσκεται πια μόνος πρώτος στην κορυφή του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και στο +3 από την Κόρινθο και πλέον είναι κοντά στην κατάκτηση του τίτλου.

Η νίκη αυτή μέσα στην Κόρινθο πανηγυρίστηκε έξαλα από τους ανθρώπους της ομάδας του Παναργειακού αλλά και στους 300 και πλέον φιλάθλους από το Άργος που ταξίδεψαν στον γειτονικό νομό.

Φωτογραφία άρθρου: Βασίλης Παπαδόπουλος - Eurokinissi

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.