Ο Πάμπλο είδε τον Χούλιο να σκοράρει (picks,vid)

Ο Πάμπλο είδε τον Χούλιο να σκοράρει (picks,vid)

Σεπτέμβριος 06, 2015 - 11:03
0 σχόλια

Πρωτάθλημα Κ-20: Αστέρας-Παναιτωλικός 1-1

Ισόπαλη 1-1 αναδείχθηκε η Κ20 του Αστέρα με την αντίστοιχη ομάδα του Παναιτωλικού. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με πλασέ του Μωραίτη στο 65ο λεπτό, ενώ ο Αστέρας ισοφάρισε στο 78' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Julian De Blasis. 

Ο Julian αφιέρωσε το γκολ στον αδερφό του Pablo, ο οποίος βρέθηκε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει το παιχνίδι. Ο Pablo De Blasis είχε την ευκαιρία να συζητήσει με παλιούς του γνώριμους στο γήπεδο, ενώ στο ημίχρονο είχε ολιγόλεπτη συζήτηση με τον προπονητή του Αστέρα Στάικο Βεργέτη.

Ο Αστέρας είχε καλές ευκαιρίες για γκολ στα σουτ των Παπαπέτρου (29') και Βουτσελά (30'), στην κεφαλιά του De Blasis (36'), στο σουτ του Κατσικαδά (51'), ενώ από την πλευρά του ο Παναιτωλικός είχε καλύτερη στιγμή το δοκάρι σε σουτ του Καράι στο 21ο λεπτό.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΣΤΕΡΑΣ: Καπετάνος, Τσέκος, Βουτσελάς, Μάνος, Γκίτσης, Χάδιαρης (46' Κατσικαδάς), Παπαπέτρου (52' Καραμήτος), Νάτσης (69' Τσιώλης), Συρεγγέλας, De Blasis, Γκρόσιος.

Παναιτωλικός: Αθανασόπουλος, Μυτιλήνης (88' Μπελεβώνης), Ζιγκήρης, Φούφλια, Μιχάι, Γιαν. Κοντογιάννης, Καράι, Μαργαρίτης (82' Νάκας), Μωραίτης, Βασιλούδης, Γιαννιώτης (77' Μάλης).

* Το παιχνίδι παρακολούθησαν και οι ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας, Κώστας Θεοδωρόπουλος, Δημήτρης Κουρμπέλης, Niko Fernandez και Pablo Mazza.

 

Ειδήσεις: 
Video: 

Κ20: ΑΣΤΕΡΑΣ-Παναιτωλικός 1-1


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.