Ο Ορχομενός συγχαίρει τα δικά του Αστεριανά παιδιά

Ο Ορχομενός συγχαίρει τα δικά του Αστεριανά παιδιά

Ιούλιος 06, 2016 - 11:13
0 σχόλια

Γιάννης Τσιώλης και Γεράσιμος Παπαγγελής με καταγωγή από το Λεβίδι Αρκαδίας είναι τα δύο από τα τέσσερα νέα παιδιά που προωθήθηκαν από τα τμήματα των ακαδημιών στην πρώτη  ομάδα του Αστέρα Τρίπολης.

Τα δύο αυτά παιδιά αποτελούν σπλάχνα του Ορχομενού με την διοίκηση της ομώνυμης ομάδας να συγχαίρει τους δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές αλλά και τον Αστέρα Τρίπολης ευχόμενος καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ορχομενού

Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές του Συλλόγου Σωματικής Αγωγής ¨ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ ΛΕΒΙΔΙΟΥ΄΄ εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια στα δυο νέα δικά μας παιδιά ΙΩΑΝΝΗ ΤΣΙΩΛΗ και ΓΕΡΑΣΙΜΟ ΠΑΠΑΓΓΕΛΗ για την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με την ομάδα του Αστέρα Τρίπολης.. Συγχαρητήρια στην Π.Α.Ε Αστέρας Τρίπολης για τις επιλογές της. Καλή τύχη σε όλα τα παιδιά και πάνω απ’ όλα χωρίς τραυματισμούς.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.