Ο Ορφέας Τρίπολης σε τιμητική εκδήλωση για τον Μίκη Θεοδωράκη

Ο Ορφέας Τρίπολης σε τιμητική εκδήλωση για τον Μίκη Θεοδωράκη

Ιανουάριος 20, 2017 - 12:17
0 σχόλια

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προαναγγείλουμε, ότι η από καιρό προγραμματιζόμενη συνεργασία μας με τον μαέστρο Παναγή Μπαρμπάτη (Panagis Barbatis) θα πραγματοποιηθεί 6 και 7 Φεβρουαρίου 2017, σε ένα αφιέρωμα στον χορωδιακό Μίκη Θεοδωράκη, με τίτλο «Όλη η Ελλάδα για τον Μίκη» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Το μικτό μας τμήμα (δ/νση Χριστίνα Αθανασοπούλου), θα συμπράξει επί σκηνής με 300 χορωδούς από επιλεγμένες ελληνικές χορωδίες, παρουσιάζοντας με λυρικούς τραγουδιστές και συμφωνική μαντολινάτα μέρη του μεγαλειώδους έργου του ΕΛΛΗΝΑ συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, υπό την διεύθυνση του άξιου μαέστρου Παναγή Μπαρμπάτη.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων τον Μαέστρο Παναγή Μπαρμπάτη, για την επιλογή και την αξία της συνεργασίας μας, σε μια τόσα πολλά υποσχόμενη και μεγαλειώδης παραγωγή που αξιώνει την καλλιτεχνία του χορωδιακού τραγουδιού ως μέσου παρουσίασης του διαχρονικού έργου του μεγάλους μας Μίκη Θεοδωράκη.

Σύντομα πιο αναλυτικό δελτίο τύπου και ακριβή ενημέρωση!

Ορφέας Τρίπολης


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.