Ο Όμιλος της ΑΕΚ Τρίπολης δίπλα στην προσπάθεια της Εθνικής Ομάδας τένις

Ο Όμιλος της ΑΕΚ Τρίπολης δίπλα στην προσπάθεια της Εθνικής Ομάδας τένις

Φεβρουάριος 11, 2023 - 10:00
0 σχόλια

Ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης πιστός σε όλα τα ραντεβού της Εθνικής Ομάδας τένις, δεν θα μπορούσε να λείψει από μια ακόμα σπουδαία αθλητική συνάντηση. Μια συνάντηση η οποία αποδείχτηκε και η πλέον καθοριστική για το μέλλον του Ελληνικού τένις.

Την ιστορική άνοδο της Εθνικής μας Ομάδας στο World Group 1 του  Davis Cup παρακολούθησαν 44 μέλη του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης σε ένα τέλειο τενιστικό διήμερο στο Ο.Α.Κ.Α. Ενισχύσαμε την προσπάθεια της Εθνικής μας ομάδας, που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και θαυμάσαμε από κοντά τις προσπάθειες των αθλητών μας: Στέφανου Τσιτσιπά, Αλέξανδρου Σκορίλα, Πέτρου Τσιτσιπά και Αριστοτέλη Θάνου, υπό την καθοδήγηση του Ομοσπονδιακού μας προπονητή κ. Δημήτρης Χατζηνικολάου. Ήταν μια εξαιρετική εμπειρία για όλα τα παιδιά της Ακαδημίας, τους συνοδούς τους και τα ενήλικά μέλη μας, που είχαν την τύχη να δουν από κοντά μια τόσο φανταστική από κάθε πλευράς διοργάνωση.

Ευχόμαστε τον ερχόμενο Σεπτέμβριο να είμαστε όλοι εκεί και να πανηγυρίσουμε μια ακόμη μεγάλη πρόκριση εναντίον της ομάδα της Σλοβακίας, η οποία θα σημάνει την ιστορική είσοδό μας στο κυρίως τουρνουά του Davis Cup 2024.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.