Ο Νίκος φλώρος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κύριος ομιλητής στο παγκόσμιο οικονομικό φόρουμ των Δελφών

Ο Νίκος φλώρος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κύριος ομιλητής στο παγκόσμιο οικονομικό φόρουμ των Δελφών

Απρίλιος 09, 2024 - 20:06
0 σχόλια

Ο διεθνής Αρκάς καλλιτέχνης Νίκος φλώρος είναι κύριος ομιλητής για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο παγκόσμιο οικονομικό φόρουμ τών Δελφών με 

Περισσότερες από 1.000 προσωπικότητες από 70 χώρες-  ηγέτες από όλον τον κόσμο, υπουργοί, ανώτατα στελέχη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και διεθνών οργανισμών, διακεκριμένοι επιχειρηματίες, σημαντικοί εκπρόσωποι της εγχώριας και διεθνούς ακαδημαϊκής κοινότητας, φορείς λήψης αποφάσεων και οραματιστές – θα δώσουν το «παρών» στο 9ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, που φέτος θα λάβει χώρα από την Τετάρτη 10 Απριλίου έως και το Σάββατο 13 Απριλίου.

Ο Νίκος φλώρος θα μιλήσει στις 12 Απριλίου  με θέμα τον ελληνικό πολιτισμό στο εξωτερικό    και   Πώς μετασχηματίζει η Τεχνητή Νοημοσύνη την υγεία, την επιχειρηματικότητα, την αστική ανάπτυξη, την εργασία και την εκπαίδευση  και τον πολιτισμό διαμέσου της τέχνης!

Αλλά και για το κύριο θέμα του φόρουμ με  Τίτλο της φετινής συνάντησης, που θα διαρκέσει μέχρι και το Σάββατο 13 Απριλίου 2024, είναι η «Μεγάλη Μετάβαση», με κεντρικό άξονα των συζητήσεων τις πολύπλευρες μεταβάσεις που σημειώνονται σχεδόν σε κάθε τομέα της σύγχρονης ζωής.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.