Ο νέος αναβαθμισμένος ρόλος του Παρασκεύοπουλου στην «καλοκουρδισμένη» ΑΕΚ Τρίπολης

Ο νέος αναβαθμισμένος ρόλος του Παρασκεύοπουλου στην «καλοκουρδισμένη» ΑΕΚ Τρίπολης

Οκτώβριος 16, 2023 - 12:58
0 σχόλια

Η ΑΕΚ Τρίπολης του Γιώργου Σπανάκη είναι εδώ και φροντίζει να μας δείχνει από την αρχή της σεζόν ότι αναμένεται να είναι ένα αρκετά ανταγωνιστικό σύνολο με πολλές ακόμα προοπτικές εξέλιξης.

Στο νεανικό αυτό σύνολο ξεφυτρώνει ένας νέος πρωταγωνιστής, ένα παιδί που τα προηγούμενα χρόνια αποτελούσε βασική μονάδα του ρόστερ που φέτος όμως βρίσκει τον αναβαθμισμένο ρόλο κάνοντας τον να ξεχωρίζει στα πρώτα παιχνίδια της χρονιάς.

Ο Άκης Παρασκευόπουλος μετράει γαρ αισίως τρία γκολ σε δύο αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Α’ Αρκαδίας την ίδια στιγμή που η ομάδα του η ΑΕΚ Τρίπολης έχει τέσσερις βαθμούς με μια νίκη και μια ισοπαλία αλλά και ένα γκολ στο Κύπελλο Αρκαδίας.

Είναι απόλυτα ξεκάθαρο και προφανές πως στο νέο, φρέσκο και ιδιαιτέρως νεανικό σύνολο της ΑΕΚ Τρίπολης ο 23χρονος Άκης Παρασκευόπουλος έχει τον δικό του σύνθετο ρόλο μέσα στο γήπεδο δίνοντας πολλές και σημαντικές λύσεις και επιλογές για την ομάδα του.

Ωστόσο όμως και με δεδομένη την πολύ καλή ομαδική δουλειά που γίνεται στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο η πολύ καλή αυτή αρχή πέραν των άλλων γεμίζει το σύνολο του Γιώργου Σπανάκη με ακόμα περισσότερη αυτοπεποίθηση και ψυχολογία.

Ο δικέφαλος είναι ομάδα που παρουσιάζει έντονο ενδιαφέρον συνολικά ως πρότζεκτ κάτι που διαγράφεται από την αρχή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.