Ο Μητσοτάκης θα διατηρήσει το Γραφείο του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη

Ο Μητσοτάκης θα διατηρήσει το Γραφείο του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη

Αύγουστος 06, 2019 - 16:04
0 σχόλια

Με απόφαση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη τοποθετείται η Μαρία Αντωνίου. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης όχι μόνον δεν κατάργησε το Γραφείο του Πρωθυπουργού, για τη δημιουργία του οποίου είχε ψέξει σφόδρα τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά. σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του, θα του δώσει και νέες αρμοδιότητες που θα προωθούν το brand «Μακεδονία».

Σημειωτέον, πάντως, ότι στην Α' Θεσσαλονίκης τα δύο κόμματα στις εκλογές κονταροχτυπήθηκαν και τα ποσοστά τους ήταν αρκετά κοντά. Επομένως, ο Πρωθυπουργός δεν θα ήθελε να δυσαρεστήσει τους Θεσσαλονικείς καταργώντας το Γραφείο του Πρωθυπουργού εκεί...

Η ανακοίνωση του γραφείου του Πρωθυπουργού:

«Στόχος είναι το Γραφείο Πρωθυπουργού της Θεσσαλονίκης να αποκτήσει ουσιαστικό ρόλο και περιεχόμενο, όχι μόνο για την επαφή με τους πολίτες και την αντιμετώπιση των προβλημάτων της πόλης, αλλά σε συνεργασία με τον υφυπουργό Μακεδονίας-Θράκης και τις αυτοδιοικητικές αρχές να συμβάλει στην ανάπτυξη της περιοχής και την προβολή του brand Μακεδονία», αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.