Ο Μανιάτης Λεωνίδας Μπουτσικάρης νέος πρόεδρος της Super League

Ο Μανιάτης Λεωνίδας Μπουτσικάρης νέος πρόεδρος της Super League

Ιούνιος 19, 2020 - 18:04
0 σχόλια

Ο δικηγόρος και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Λεωνίδας Μπουτσικάρης επιβεβαίωσε τα ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών που τον ήθελαν να επικρατεί του Αλέξη Κούγια και είναι ο νέος προεδρος της Super League.

Στις εκλογές της Super League που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 19 Ιουνίου ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης με ψήφους με ψήφους 8-5 και 1 λευκό επικράτησε του Αλέξη Κούγια και έτσι είναι αυτός που θα αντικαταστήσει στον προεδρικό θώκο τον Μηνά Λυσάνδρου.

Νωρίτερα, στο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League ο Ολυμπιακός με αίτημά του ζήτησε την προσωρινή παραμονή του Μηνά Λυσάνδρου στην προεδρία της Λίγκας, ωστόσο με ψήφους 8-6 το αίτημα απορρίφθηκε.

Μάλιστα ο νέος πρόεδρος της Super League Λεωνίδας Μπουτσικάρης έχει καταγωγή από την Μάνη και πιο συγκεκριμένα από το Γύθειο της γειτονικής μας Λακωνίας.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.