O Κώστας Θεοδωρόπουλος έχασε το σπίτι του στις πλημμύρες και η ΑΕΛ του ζήτησε να αποχωρήσει

O Κώστας Θεοδωρόπουλος έχασε το σπίτι του στις πλημμύρες και η ΑΕΛ του ζήτησε να αποχωρήσει

Σεπτέμβριος 18, 2023 - 17:35
0 σχόλια

Ο Κώστας Θεοδωρόπουλος, είδε το πατρικό του σπίτι και το σπίτι της αδερφής του στην Λάρισα να γίνονται έρμαιο της κακοκαιρίας στις πλημμύρες και ενώ βρίσκεται σε φάση αποκατάστασης από ρήξη χιαστού, η ομάδα του η ΑΕΛ του ζήτησε να λύσει το συμβόλαιό του.

Με ανακοίνωσή του, ο ΠΣΑΠΠ ενημέρωσε για την καταστροφή που υπέστη η οικογένεια του πρώην τερματοφύλακα του Αστέρα Τρίπολης, με την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η Θεσσαλία βίωσε τον όλεθρο, την καταστροφή και δυστυχώς τον θάνατο, αφού η κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή άφησε πίσω της νεκρούς και διαλυμένες περιουσίες που αντιστοιχούσαν στους κόπους μιας ζωής. Ο ΠΣΑΠΠ συμπαραστέκεται στον Κώστα Θεοδωρόπουλο, τον συνάδελφό μας της ΠΑΕ ΑΕΛ που συμπεριλαμβάνεται μεταξύ των πληγέντων, καθώς αντίκρυσε κατεστραμμένο το πατρικό του σπίτι αλλά εκείνο της αδερφής του που βρίσκονταν στις Εργατικές Κατοικίες της Γιάννουλης».

Από την πλευρά της η ΑΕΛ αναφορικά με το θέμα αυτό του Κώστα Θοεδωρόπουλου μιλά γα αντιδεοντολογική συμπεριφορά του ίδιου του 33χρονου τερματοφύλακα ως απάντηση στην ανακοίνωση του ΠΣΑΠΠ.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.