Ο Καζαμίας του Arcadia Portal προβλέπει για το 2016

Ο Καζαμίας του Arcadia Portal προβλέπει για το 2016

Δεκέμβριος 31, 2015 - 08:11
0 σχόλια

Το Arcadia Portal και φέτος αποφάσισε να… προφητεύσει για τη νέα χρονιά που έρχεται και να φτιάξει πάλι έναν «ιντερνετικό» Καζαμία. Πέρυσι ο Καζαμίας έπεσε μέσα σε αρκετά, γι’ αυτό φέτος το Arcadia Portal έστυψε πιο πολύ το μυαλό του και «εισχώρησε» στο 2016…

Ας δούμε λοιπόν τι θα γίνει το 2016 ανά μήνα:

Ιανουάριος: Η Νέα Δημοκρατία, μετά τον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών, δεν έχει πρόεδρο! Μόλις με διαφορά μιας ψήφου ο Μεϊμαράκης αναδεικνύεται αρχηγός, αλλά ο Μητσοτάκης κάνει in ένσταση και ακυρώνει τη διαδικασία. Ο  Παπαμιμίκος διαβάζει το καταστατικό και δεν βγάζει άκρη. Έτσι, γίνεται κλήρωση, τραβάει ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και ο κλήρος πέφτει στον περιφερειάρχη Πελοποννήσου  Πέτρο Τατούλη, ο οποίος δεν δέχεται τη θέση, διότι τώρα που τον θέλουν αυτοί, δεν τους θέλει αυτός. Έτσι, προκηρύσσονται εκλογές για τον Μάρτιο του 2016 και ο Μεϊμαράκης αποσύρεται στο Άγιον Όρος. Ο Ολυμπιακός γνωρίζει βαριά ήττα από τον Αρκαδικό στο ΔΑΚ Τρίπολης.

Φεβρουάριος: Οι ορκωτοί της ΚΕΔΗΤ ανακοινώνουν το πόρισμα φρουρούμενοι από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Η Επιχείρηση έχει έλλειμμα 565 δισ. ευρώ και κάτι ψιλά. Το ΔΝΤ έρχεται στην Τρίπολη και οι δανειστές τρίβουν τα χέρια τους.

Μάρτιος: Με τη μέθοδο του α-μπε-μπα-μπλομ, αρχηγός της ΝΔ ο Κώστας Βλάσης. Ο Λυκουρέντζος ακολουθεί τον Μεϊμαράκη στο Άγιον Όρος για να φυτεύουν και να προσεύχονται μαζί.

Απρίλιος: Τα σκουπίδια έχουν πνίξει τον Δήμο, και οι πολίτες διαμαρτύρονται οργανωμένα, πίνοντας καφέδες και αναθεματίζοντας. Ο Περιφερειάρχης παίρνει την κατάσταση στα χέρια του, κηρύσσει την ανεξαρτησία της Πελοποννήσου και οι Κρητικοί ζηλεύουν γιατί αυτοί το είχαν σκεφτεί πρώτοι!

Μάιος: Οι σύλλογοι της πόλης αποφασίζουν να συμμετάσχουν στη γιορτή του Πάσχα και οι ψησταριές είναι τόσες πολλές που η τσίκνα φεύγει από την Τρίπολη με τα μελτέμια του Αυγούστου. Ο Αστέρας είναι κυπελλούχος Ελλάδος σταματώντας το αήττητο του Ολυμπιακού. Το βαρύτιμο τρόπαιο έρχεται στην Τρίπολη μέσα σε ντελίριο ενθουσιασμού από τους φιλάθλους της αρκαδικής ομάδας.

Ιούνιος: Η Αντωνία Γιαννούλη διοργανώνει καθιστική διαμαρτυρία επειδή τα υπόγεια του Δικαστικού Μεγάρου δεν έχουν αξιοποιηθεί. Συγκινημένοι ο Βρετανοί, βρίσκουν στο πρόσωπό της μια νέα Μελίνα Μερκούρη (με μακρύ μαλλί) και μας δίνουν πίσω τα Μάρμαρα.

Ιούλιος: Ξεκινούν τα μπάνια του λαού. Στο νέο λιμάνι του Άστρους κατακλύζεται από κότερα. Ο Πιτ και η Τζολί μετακομίζουν μόνιμα στο Άστρος. Ο Μαντάς δηλώνει υπερήφανος και σκέφτεται να δημιουργήσει ένα ανεξάρτητο κράτος τύπου Μονακό, αλλά ο Πέτρος δεν τον αφήνει.

Αύγουστος: Ο Τσίπρας προκηρύσσει εκλογές για να πάρει τη δόση του και παίρνει 75% χωρίς κανέναν προφανή λόγο. Οι Ευρωπαίοι επιβάλλουν σε όλους τους Έλληνες παρακολούθηση από ψυχίατρο. O Δημήτρης Διαμαντίδης θα συνεχίσει να παίζει για έναν ακόμα χρόνο μπάσκετ αλλά όχι στον Παναθηναϊκό, θέλοντας να κλείσει την καριέρα του φορώντας τη φανέλα του Αρκαδικού.

Σεπτέμβριος: Έχουμε ακόμα capital controls και πλέον δεν διαμαρτυρόμαστε για αυτό. Πρεμιέρα Champions League στην Τρίπολη και το σεντόνι με τα αστέρια στο κέντρο του«Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα. Ο Μέσι, ο Νεϊμάρ και ο Σουάρες είναι πλέον στην αρκαδική πρωτεύουσα.

Οκτώβριος: Τα περήφανα νιάτα παρελαύνουν στην Τρίπολη και φυσικά πρόκειται για τα χιλιάδες κουτάβια των αδέσποτων που έχουν ξεπεράσει σε αριθμό τους κατοίκους. Ο εκπρόσωπός τους δηλώνει «γαβ» και ο δήμαρχος χειροκροτεί εκστασιασμένος. Το BBC και το CNN καλύπτουν την παρέλαση!

Νοέμβριος: Τα σκουπίδια μαζεύτηκαν και οι λακκούβες έκλεισαν. Τα αθηναϊκά ΜΜΕ κάνουν μήνυση στον Παυλή γιατί έχασαν τα καλύτερα θέματα με τα σκουπίδια στους δρόμους, στις πλατείες και τα μαξιλάρια στις λακκούβες.

Δεκέμβριος: Κι επειδή η καμπάνα έχει γίνει πλέον σύμβολο της Τρίπολης, Χριστούγεννα, Πάσχα, καλοκαίρι, Παναγίας κτλ., έχει τοποθετηθεί μπροστά από το Μαλλιαροπούλειο για να το λατρεύει ο κόσμος και να του αποδίδει τιμές!

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.